-
Hastalık Sigortası
Syn. Hukuka,adalete gönül vermiş değerli insanlar. Sizlere bir maruzatımı aktarmak istiyorum. Askerlik görevime devam ederken usta birliğimde hepatit-b rahatsızlığına kapıldım. Hiç tedavi edilmeden hava değişimine yollandım. ve hava değişimi sonunda kronik hepatit-b rahatsızlığı mevcut denilerek çürüğe alındım. bulunduğum şehir de (Diyarbakır)görüştüğüm birçok avukat askeriyeden almak istediğim tazminat davasıyla ilgilenmediler. beş yıl geçti artık ne yapacağım bilmiyorum. hastalık sigortası ve maaşına kayıt olmak istiyorum fakat burda insana pek yardımcı olunmuyor. rahatsızlıklarımdan ve aşırı halsizliğimden biryerde çalışamamaktayım. neler yapabilir, nerelere başvurabilirim hususunda yardımlarınızı arz ediyorum. saygılar diliyorum
-
Re: Hastalık Sigortası
yokmu Allah rızası için bir cevap verecek. kimse birşey bilmiyor mu yoksa. Alooooo
-
Blade-3
Blade Vampİrlerİn İnİne Gİrer Ve BaŞ Vampİrle GÖrÜŞÜr. O An İÇerİ Takim Elbİselİ Bİr Bey Gİrer Ve Vampİr Avcisi Blade'Ye Elİnİ Uzatir. Blade Adamla TokalaŞir Ve BİleĞİnİ Çevİrİr Bakar, yardimci Vampİr İŞaretİ Vardir. Ona "ama Sen İnsansin" Der Adamda "pek Sayilmaz, Avukatim" Der...
Valla Fİlm Öyle Seneryoyu Ben Yazmadim. Şu An Blade'Nİn Psİkolojİsİnİ YaŞiyorum, Bİr Soru Sorduk Ama Cevap Nerdeee, Cevap Blade-3 Fİlmİde,
"ama Sen İnsansin"
"pek Sayilmaz Avukatim" Saygilar VE ELVEDA
-
Re: Hastalık Sigortası
Kardeş Anladımki Dertlisin ... Blade hikayesinden de pek bir sey anlamadım ama Sana tavsiyem Hepatit Konusunda Askeriyeye Acılmış davalar var AYIM de ... Bence hiçte uğrasma adam askerlik görevi esnasında kapıyor görevi yine askerlik süresi içinde dava acıyor ve mahkeme masraflarını ödüyor bilmem anlatabildimmi ? :)