Sitemizin başarılı yöneticilerinden Dilek Kuzulu Yüksel AKP-Tokat milletvekili olarak eminim bizi en iyi şekilde temsil edecektir...
Başarılar dilerim:)))
Printable View
Sitemizin başarılı yöneticilerinden Dilek Kuzulu Yüksel AKP-Tokat milletvekili olarak eminim bizi en iyi şekilde temsil edecektir...
Başarılar dilerim:)))
Teşekkür ederim, beni sizler var ettiniz.
Durmak Yok, Yola Devam ! :o:p:)
Eeee, parti AKP olunca, ne o öyle kızlık soyadı kullanmak gibi entel dantel işler, kocanın soyadı neyine yetmiyor değil mi ama... Aferin , başarılar:o
Bu arada şaka bir yana, henüz Hürriyet e bakmamıştım ki, arkadaşlarım aramaya ve tebrik etmeye (Aslında dalga geçmeye :) ) başladı ve Hürriyet'in sitesine girmemle kendimi AKP'nin Yeni Melekleri arasında görmem bir oldu, şok oldum.
AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in isminin altında, benim TBB'deki fotoğrafım vardı. Hemen gazeteyi aradım ve yanlışlığın düzeltilmesini rica ettim, özür dileyerek hemen düzelteceklerini söylediler ve resmimi kaldırdılar.
Durum bundan ibaret, umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar. Resmimi internetten bulduklarına göre, keşke bir de yazılarıma baksalardı da kafaları bir karışsaydı. :o
Sevgiler.
Demek içimizde irlandalılar varmış
Tebrikler başarılar.
Durmak Yok Satışa Devam
:o
Dilek, hizmetlerini bekliyoruz. Hukuki Net'i unutma bu arada...
Dilek abla tebrikler, sitemize bir çeşme, bir okul ve bir cami isteriz. :)
Sormayı unuttum bu gerçek değil değil mi?Alıntı:
Sitemizin başarılı yöneticilerinden Dilek Kuzulu Yüksel AKP-Tokat milletvekili olarak eminim bizi en iyi şekilde temsil edecektir