İnternet siteleri hakkında
merhaba
MSN üzerinden üyeler ve modelleri MSN de kamerada görüştüren sitelerin yayımı yasal mı? her hangi bir kanun - yasaklama veya yaptırımı varmı?
bu konuda bilgi verebilirmisiniz?
sohbetler erotik içeriklidir. site üyesi ve model arasında geçiyor.
hani şu telsim hatları gibi. sıcak hatlar tabir edilen olay.
eğer bu msn siteleri yasaksa, nasıl oluyorda telsim hatları gazetelerde tv lerd eboy boy reklamlar verebiliyor?
hukuk bilgisine sahip birileri bilgi verebilirse sevinirim
saygılar
nedim
Re: İnternet siteleri hakkında
Alıntı:
nedimmm rumuzlu üyeden alıntı
hukuk bilgisine sahip birileri bilgi verebilirse sevinirim
Üzgünüz burada hukuk bilgisi bulunmaz, zaten burası da hukuk sitesi değildir. Siz hepsiburada.com a veya gittigidiyor.com a bir bakın isterseniz.
Alıntı:
illegal rumuzlu üyeden alıntı
Üzgünüz burada hukuk bilgisi bulunmaz, zaten burası da hukuk sitesi değildir. Siz hepsiburada.com a veya gittigidiyor.com a bir bakın isterseniz.
özür dilerim. orada kelime hatası olmuş.
onu demek istemedim.
sadece yardımcı olabilecek birileri varmı demek istedim
MSN sitelerinden kasıtı tam olarak anlayabilmiş değilim. Fakat, anlattığınız şekilde bir para kazanma yöntemi olduğu açık. Modellerin rızası ve yaşında sorun yoksa, kanuni bir yaptırımı yoktur. Aynı şekilde site üyelerinin de 18 yaşını doldurmuş olma şartı aranılmalıdır.
Alıntı:
Stj.Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
MSN sitelerinden kasıtı tam olarak anlayabilmiş değilim. Fakat, anlattığınız şekilde bir para kazanma yöntemi olduğu açık. Modellerin rızası ve yaşında sorun yoksa, kanuni bir yaptırımı yoktur. Aynı şekilde site üyelerinin de 18 yaşını doldurmuş olma şartı aranılmalıdır.
merhaba
bir sitede kendi rızaları ile profil ekleyen modeller ( 18 yaş üzeri ) ve üyelik sisteöi olan bir servis. Üyele ücret karşılığında bu modellerin MSN adreslerini alıp, MSN de görüntülü sohbetler yapabiliyor. Modeller her görüşmeden komisyon alıyor. sistem bu şekilde işliyor. Yani herşey açık ve net. 18 yaş üzeri üyeler ve modellerin kabul edildiği bir sistem bu. Tabi bu msn sohbetleri takdir edersinizki biraz erotik oluyor:)
O yüzden sormak istedim, malum son günlerde böyle bir tartışma ayyuka çıktı da : adult sitelerin kapatılması veya yasaklanması vs..şeklinde.
Bu servislerde site içinde her hangi bir video vs sergilenmiyor. tamamen üyeler ve modeller arasında birebir sohbetten ibarettir.
Açıkçası bende bu konuda bir yaptırım - yasaklama veya kanun göremedim. Ama Muzur Neşriyat kanunundan birşeyler olabilirmi diye merak ettim sadece
teşekkürler