-
Müfettişle görüşme
Hakkımda idareye verilmiş isimsiz imzasız dilekçe işleme konduğu için işleme koyanları sıralı amirlere dilekçe ile şikayet etmiştim...Yani hastane başhekimliğini il sağlık müdürlüğüne, il sağlık müdürlüğünüde il valiliğine şeklinde....
Bu olayla ilgili müfettiş görevlendirilmiş ve ben bugün müfettişle görüşmeye çağrıldım...müfettiş bana sadece bu dilekçeler sizemi ait dedi..evet dedim..bu cümleyi usulüne uygun yazıp karşılıklı imzaladık...başka bişey olmadı..
Bunun anlamı nedir....çünkü bana biraz garip geldi....bana sorular sormadı..detaya inmedik...sırf bunu sormak için müfettişmi görevlendirilir...
saygılarımla
-
Re: Müfettişle görüşme
Sayın klmakn
burada iki olasılık var.Türkiyede demokrasi, alınan oylara göre belirlendiği için, tek doğru ne yazık ki olmuyor.
Birincisi: İmza size ait ise, siz huzurlu bir şekilde evinize dönün. Sadece, sizin adınıza başkasının dilekçe vermediğinden emin olmak istedik. Biz kamu adına gerekeni yaparız. Hukuk devletinde, bu işleri vatandaş değil, bizzat devlet kovalar. Demek istemişlerdir.
İkincisi: İmza size ait ise; Siz kim oluyorsunuz da, devletin aali menfaatlerini kolayan memurlarımızı şikayet ediyorsunuz. İmza size ait olduğuna göre gerekeni yaparız. Demek istemişlerdir
-
Re: Müfettişle görüşme
teşekkür ederim Ragıp Bey.....
Bu arada çok yaşayın siz:)))