-
Irkçılık hakkında
Merhaba arkadaslar benım sızlere bır sorum olacak ben bır x otelde garson olarak gorev yapmaktayım rus bır musterıden rus halkına hakaret edıyor ırkıcılık yapıyor serefımıze tukuruyor dıye sıkayetler aldım bu musterının dedıklerıyle hıc ama hıc alakam yok seflerımde mudurlerımde bunu bılıyor hatta ıspatlayabılırımde o an orda bulunan sahıtlerımde var fakat her zaman musterı haklıdır sloganıyla bana ıhtar ve 1 hafta uzaklastırma verdıler sımdı ben bunun ıspatıyla bu musterıye ırkcılık yapmadıgım halde bana ırkcılık yapıyor dedıgı ıcın maddı manevı bır tazmınat davası acma hakkım varmı bunu ogrenmek ıstıyorum olayı cok farklı yerlere cekerek prım yapmaya calısıyor lutfen en kısa zamanda cevap yazabılırsenı bende ona gore dava acarım tsk edıyorum
-
Re: Irkçılık hakkında
Merhaba...
Ülkemizde her vatandaşın her mahkemede dava açma hakkı anayasal güvence altındadır....(Anayasa Mahkemesi hariç elbet)
Davanın sonucunu elbet bilemeyiz...
Saygılarımla
-
Re: Irkçılık hakkında
Valla Helal Olsun Ne Guzel Bir Cevap Vermissinizz Inceliginiz Icin Tsk Lerrrr Galiba Bu Yaniti Alabilmek Icin Ankara Hukuk Fakultesi Okumak Gerekmiyor Yaaa Bu Ne Ciddiyetsizlik Anlamadim Gittii
Yönetim: Siz kim oluyorsunuz da sitemiz ve üyelerimizle dalga geçme cesaretini buluyorsunuz kendinizde? Siteye üye olurken kabul etmiş olduğunuz sözleşmeyi bir kere okuma zahmetine girseydiniz, neden üyeliğinize son verildiğini de anlardınız. Madem sitemizi beğenmiyorsunuz girmezsiniz olur biter, sizi burada zorla tutmuyoruz ama maşallah siz kapıdan kovsak bacadan giriyorsunuz.Yeter ama...