-
Kredi kartı borcu
Kredi kartı borcumun 2 ekstresinin asgari tutarınıda ödeyemedim.Toplam borcum 600 ytl ancak 1 ay daha işsizim.Yani borcumu ancak eylül ayında ödeyebilirim.Kredi kartı borcu yüzünden kara listeye alınmak istemiyorum.Banka beni aramış geçen gün ev de değildim.Şu an için borcumu ödemem mümkün değil.Ne yapabilirim hukuken kara listeye alınma ne şekilde olur.borcumu sadece 2-3 ekstre geç ödedim diye kara listeye alınırmıyım.
-
Re: Kredi kartı borcu
Mutlaka banka ile görüşün bir ödeme planı hazırlayıp ikna etmeye çalışın. Yoksa acımasız bir şekilde borcunuzun 4-5 katına çıktığını göreceksiniz. Kartınız iptal edilip takip başladığında kara listedeki yerinizi alacaksınız. Eylül ayına kadar size müsade edeceklerini tahmin etmiyorum.
-
sorumu yanıtladığınız içim teşekkür ederim
-
5464 Sayılı yasa
Asgarî tutarın son ödeme tarihini takip eden üç ay içinde ödenmemesi durumunda kart çıkaran kuruluşça kart hamiline yapılacak bildirimden itibaren, bir aylık süre içerisinde bu tutarın ödenmemesi halinde, ilgili kart çıkaran kuruluşça kart hamiline verilen kredi kartları iptal edilir. Demektedir.
Kartınız iptal edildikten sonra Banka hesabınızı kat ederek noter aracılığıyla ihtarname gönderecektir.bu durumda yasal takibe konu olduğunuz için merkez bankasına bildirileceksiniz
size tavsiyem ne yapıp edip bir yerden borç alın kartn borcunu kapatın en azından kartınızı tekrar kullanabileceksiniz kullanabildiğiniz miktarı çekip borç aldığınız kişiye iade edebilirsiniz en azından Eylül ayına kadar zaman kazanmış olursunuz nakit çekimden dolayı biraz zarar edersiniz ama kartınız iptal olduktan sonra karşı karşıya kalacağınız borç karşısında bunun hiçbir önemi yoktur emin olun
-
Kredi kartı borcu
Merhabalar Hocam;
Ben Daha Önce Yapikredİ World Kart Garantİ Bonus Kart Akbak Axes Kart Kredİ Kartlarini Kullandim. BorÇ BataĞina DÜŞtÜm. Ödeyemedİm. Zamaninda Ödeyemedİm Ve İcraya Verİldİm Avukat Kanaliyla BorÇlarimin Tamamaini Avukatlara Ödedİm.Şu Anda Kara Lİstede GÖrÜnÜyorum.hİÇ Bİr Bankaya VereceĞİm BorÇ Yoktur. Tekrar Kredİ Karti Çikaramiyorum HİÇ Bİr Borcum Yok Kara Lİsteden Çikmak İstİyorum. Bunun İÇİn Ne Yapmam Gerekİyor Yardimci Olursaniz Çok Memnun Olurum.
TeŞekkÜrler
Lokman Ürker