Hizmet Verilmeden Alınan Ücret
Değerli hukukçular,
Ben Haziran başı itibari ile TTNet'ten 1024 kbps sınırsız internet bağlantısı aldım ve 4 Temmuz'da bu bağlantının 1024 kbps 4 gb sınırlı tarifeye geçmesi için Üsküdar Telekom Müdürlüğü'ne başvurdum. Oradaki görevli, dönem bittiği için bir sonraki dönemden itibaren geçerli olduğunu söyledi. Dönemlerin hangi tarihlere denk geldiğini sorduğumda her ay başından ay sonuna kadar olduğunu söylediler.
18 Temmuz 2007 (Bugün) itibari ile 30 Temmuz'da son ödeme tarihi dolan 217,25 YTL borç ödedim. Bunun içinde Bağlantı Ücreti, Haziran Dönemi ve Temmuz Dönemi ücreti olduğunu ve Temmuz ücretinin önceden alındığını söylediler. Kaldı ki, 29 + 99 + 99 = 217 YTL yaparken aldıkları 25 YKr'lik fark büyük olmasa da dayanaksız ise, ödediğim için soruyorum, itiraz etme hakkım var mıdır?
Hizmet vermeden ücretini isteme gibi bir hakları var mıdır? Yoksa ben belgeler ile Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvursam bir yararı olur mu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Re: Hizmet Verilmeden Alınan Ücret
Şikayet dilekçenizi bağlı olduğunuz ilçenin kaymakamlığı bünyesinde tüketici sorunları hakem heyetine bildirmeniz yerinde olacaktır.