ben öğretmenim ve okulda öğrenci velisi tarafından saldırıya uğradım. polis merkezine gittik şikayetçi olduğumu söyledim. adli tıpta basit tıbbi müd. giderilebilir yazıldı rapora. o da benden şikayetçi oldu. onda herhangi bişey yok ve sanırım rapordada bişey olmadığı yazılı. şikayet dilekçemi imzaladım. 2 şahit ki bunlar çalışma arkadaşlarım olayı anlattılar beni doğrular nitelikte. ancak polis merkezinde 2 belge daha imzaladım. birisi uzlaştırma formu gibi bişey en altta kabul ettim/etmedim yazıyo. kabul etmedim. yani kabul ettimin üztünü çizip imzaladım.
bir de çıkışta mutlaka imzalamam gerektiğini söyledikleri üstte adı soyadı gibi kimlik bilgilerimin yazılı olduğu
ortadakileri neden bilmiorum okumadım
en altta da
Adı Soyadı
Salıverilen
yazan kısmı imzaladım.
ne olduğunu hala merak ediyorum acaba kargaşaya getirip bana şikayetten vezgeçtiğimi belirten bir dilekçemi imzalattılar.
çünkü 2 ay geçmesine rağmen (olay 18.05.07 de oldu) ne mahkemeye çağırdılar ne de bir yazı gelmedi bana. Bu durumda;
1- dava açılıp açılmadığını nasıl öğrenebilirim?
2- korktuğum başıma geldi ve ben şikayetten vaçgeçme dilekçesi imzaladıysam dava açabilirmiyim.