-
Bakaya ile ilgili
geçen sene ağustos ayında bakaya kalıp ifademi ve resmi sağlık dairelerinden rapor alıp askerlik şubesine vermiştim ifademle beraber...
ağustos ayı celbi için
ocak ayında kavuşturmaya yer olmadığına dair cumhuriyet savcılığından yazı geldi..
raporumu haklı buldukları için mazeretimi haklı bulmuşlar..
ben bundan sonraki aralık 2006 - nisan 2007 celpleri için rapor aldım fakat şubeye gidip ifademi ve raporlarımı hala bugun itibariyle vermedim....
ve bugune kadar savcılıktan yazı gelmedi ikamet ettiğim yere değil eski ikamet adresime galiyor ama komşular yazıları alıyordu.. sordum böyle bir yazı hala gelmemiş..
gelicek olan yazı aralık2006 sevkine ait olacak ve beni mazeretsiz bakaya kalmaktan dolayı suçlu bulacaklar.
sormak istediğim şu...
1-)elimdeki raporları yazı geldikten sonra mahkemeye sunabilirmiyim....
2-)gelecek olan yazı ne şekilde gelebilir , niye gecikti
3-)askerlik şubesine gitmeden ifademi ve raporlarımı posta yolu ile yollıyabilirmiyim...
şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım....
-
Re: bakaya ile ilgili
1-evet
2-İfade vermek üzere celp gelir
3-Tabiki yolayabilirsin.Askerlik şubesindeki adresini güncelle.Raporun aslını sakla postada başına iş gelebilir.
-
Re: Bakaya ile ilgili
bu olay gbt ye hemen işlenirmi
yoksa suçun kesinlik kazanmasımı lazım
ikinci olarak da askerlik şubesine nasıl yollamak gerekir...raporları ve ifade yazısını
ptt , kargo vs ... bu konuda yardımcı olurmusunuz
kesin ellerine geçmesi için ne yapabilirim...
-
Re: Bakaya ile ilgili
Gbt ye hemen işlenmez.En yakın askerlik şubesine ver ya da iadeli taahütlü gönder.