kişinin vergi borcundan dolayı yada bagkur borcundan dolayı evinin tapusuna haciz konar mı?
Printable View
kişinin vergi borcundan dolayı yada bagkur borcundan dolayı evinin tapusuna haciz konar mı?
Yasal takip başlarsa ve tapu borçlu üzerinde ise haciz konur
saygılarımla
peki sayın hukuksever,yasal takıp ne durumda baslar? neye gore baslatılır?
eşimin ev tapısına vergi borcundan dolayı haciz konulmuş,1-tapıda bu hacize bakarken karsısında tanıdıgımız birinin ismi vardı bu ne demek oluyor(bu kişi vergi daıresınde çalışıyor)2-bu borcu taksıtlendırırsek hacız hemen kalkarmı3-bu borcu odeyemezsek neler olur?4-çevremde yıllarca devlet borcu olanlar var vergı daıresı vs.... neden eşimin evine hacız kondu,hacız konma suresı neye baglıdır?bılen bır arkadaş benı aydınlatırsa çok sevınırım,tesekkurler.
1-tapıda bu hacize bakarken karsısında tanıdıgımız birinin ismi vardı bu ne demek oluyor(bu kişi vergi daıresınde çalışıyor)
tapı'ya sordunuzmu bi nedemek oluyor diye
2-bu borcu taksıtlendırırsek hacız hemen kalkarmıKalkmaz
3-bu borcu odeyemezsek neler olur?
mal varlıklarınız haczedilir satılır paraya çevrilir hala borç varsa borç ödeninceye kadar mallarınız haczedilip satılmaya devam eder- Muhtemelen yurt dışı çıkış yasağı uygulanır
4-çevremde yıllarca devlet borcu olanlar var vergı daıresı vs.... neden eşimin evine hacız kondu,
Bu bir soru mu şikayet mi soru ise herhalde bize sormuyorsunuz
hacız konma suresı neye baglıdır?
Ne demek istediğinizi tam olarak anlatın
bılen bır arkadaş benı aydınlatırsa çok sevınırım,tesekkurler.
İyice emin olmak istiyorsanız bir Avukat'dan profosyonel yardım alınız
evet hacız ın karsısındakı ısmın ne anlama geldıgını sordum ancak cevap vermedıler.ıkıncısı bu borcu odeyemezsek ne zaman mallarımız satılmaya baslanır? bunu merak edıyorum.
Yönetim: Lütfen kurallara riayet ediniz. Aynı konuda açmış olduğunuz 3 ayrı forum birleştirilmiştir. Tekrarı halinde üyeliğiniz askıya alınacaktır.