Re: Mahkumiyetimle İlgili
bunu bilen kimse yokmu... yani disiplin suçlarının infazı ne çeşit bir cazaevinde görülecek... lütfen yardım ediniz...
Sn.Sadri bey,askerligin bittigine göre sivil ceza ve tutuk evinde yatacaksın,kapalıda cezan infaz olacak ancak,cezanın az olması nedeniyle kouşlara verilmeden "KARANTİNA" da ianfazın gercekleşir diyorum.
nasıl oluyor bu karantina kogusu, yani bulaşıcı hastalık taşıyan tipler gibi 17 gün tek başımamı kalıcam, abooooo işimiz zor.... benim bildiğim infaz savcısı ona göre bi koğuş werip hani bu idari disiplin suçları, ne biliyim borçtan harçtan girenlerle yatırır diye düşünüyorum. Ama ceza evi tipi kapalı diyorsanız vay halime...:( :(
Daha once bi mahkumiyetin yoksa ve savcılığa kendin teslim olursan buyuk ihtimalle acik ceza evinde yatarsin.askeri suctan acik ceza evinde yatmis bi kisi olarak tavsiyem kapalida yatman.cünkü acik cezaevinde butun angarya isleri kısa cezalılara yaptırırlar.örnek butun cezaevinin bulaşığını yıkamak gibi.ama rahat taraflarida var kilitli degilsin,istediğin zaaman telefon edebilirsin,cezaevinin icinde fastfood tarzı seyler var.tost vs .yaptırabilirsin acik havada gezebilirsin.ama kısa cezalılar için en iyisi kapalidir.bu saydıklarımı zaten iş yogunluğundan yapamayacaksin..