-
Maaş ve SSK
Merhaba;
Bİr GÜvenlİk Şİrketİnde 2 Ay Kadar İnsan Kaynaklari Sorumlusu Olarak ÇaliŞtim. Şİrket Yenİ KurulduĞu İÇİn Arada Da Hatiri Sayilir Tanidiklar OlduĞu İÇİn Ssk BaŞlangici Yapilmamasini Bİraz Bekledİm. MaaŞimi DÜzenlİ Aldim Fakat 2 Ay Sonra Ayrildim. YaklaŞik 1 Ay Sonra Tekrar Ayni Fİrmaya Pazarlama MÜdÜrÜ Olarak Gİrdİm. Ssk GİrİŞİ Yİne Yapilmadi. Şİrketten Avans İstedİm Vermedİler. 19 GÜn Sonra İŞten Yol Paramin KalmadiĞini SÖyleyerek Ayrildim. Yanİ Toplam Bu Fİrmada 2 Ay 19 GÜn ÇaliŞtim. İŞe GİrİŞ Veya ÇikiŞ Belgem Yok. Sadece Adima BasilmiŞ Olan Kartvİzİt Var. Bu Yeterlİ Olur Mu? Kisacasi 19 GÜnlÜk AlacaĞim MaaŞ Ücretİ Ve Toplamda 79 GÜnlÜk Ssk Prİmİm Var.
Bİr DİĞer Konuda Bu Fİrmadan Ayrildiktan Sonra Bİr Bİlgİsayar Fİrmasina Gİrdİm. 1 Aydan Fazla Burda ÇaliŞtim. MaaŞimi Alamadim Ssk GİrİŞİ Yapilmadi. Ayrilmadan Önce Kurulu Bİr Şİrket OlmadiĞini ÖĞrendİm. Yanİ Vergİ Levhasi Bİle Yok. BÖyle Bİr Durumda Yanİ Ortada Şİrket Yokken Kİme Ney Şİkayet Edebİlİrİm Bİlemİyorum Ama Yİnede Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm. Şİmdİden TeŞekkÜrler.
-
Re: maaş ve ssk
Sayın deniz_ece,
Böyle durumlarda neler yapabileceğiniz husunda bu forumlarda o kadar çok cevap var ki.......
Saygılar