Ödemelerimi artık yapamıyorum(!)Ne yapabilirim?
Merhaba Sevgili Dostlar...
Değerli;Öneri,tavsiye ve fikirlerinize ihtiyaç duyuyor ve yardımlarınızı bekliyorum.....
Artık bugünden itibaren hiç bir Kredi kartımın (Asgarisini bile)ödiyemiyeceğim.İşlerimin iyi gittiği,ödemelerimde hiçbir sorun olmadığı dönemde almış olduğum Ev,Taşıt kredilerimi ödeyeceğim...Fakat eve Haciz memurlarının gelmesini çocukların bundan etkilenmesini istemiyorum.Biraz evvel bazı forumları okudum ve mal beyanından doloyı (Hapis,Ceza)gibi terimler okudum,buda beni düşündürüyor...Ev'deki eşyalara haciz gelirmi? Bunu nasıl engellerim?..Kredi kartılarını veren bankalar; Ev ve Arabalar'da haciz olmasına rağmen bunlarada haciz kqyabilirmi?...
Velhasılı kelam durumu tam düzelttim derken tekrar ......
Zor bir durumdayım...
Bu güne kadar dilekçeler,eş,dost yardımı derken,hiç Avukatım olmadan hukuki sorunlarımı çözmüş işlerimi halletmiştim.........
Durum onu gösteriyorki şimdi iş ciddi vee artık siz dostlardan birine ihtiyacım var...........Nejdet...
Re: Ödemelerimi artık yapamıyorum(!)Ne yapabilirim?
sizin olan herşeyin üzerinde milyonlarca haciz olsada milyonbirinci haciz gelir...diğer hacizler satış istememiş olsada milyonbirinci haciz mallarınızı sattırabilme hakkında sahiptir....
saygılarımla