* Buradaki sorumu verilen cevaplardan ötürü sildim ve avukat tutmaya karar verdim *
Printable View
* Buradaki sorumu verilen cevaplardan ötürü sildim ve avukat tutmaya karar verdim *
siz hangi taraftasınız.?
Ne yapmak istiyorsunuz.?
Hangi hakkınızın yerine gelmesini istiyorsunuz.?
Borcunuz var ödememek mi istiyorsunuz ya da borcunuz var ödemek mi istiyorsunuz ?
Başlığın yazdığınız konu ile ne ilgisi var ?
Sayın dustunsoy,
Bulmacayı çözene ödül var mı?
Saygılar
:) Ben taraf değilim. Ben bana zarar veren bir durumu çözmek istiyorum. Neden bana icra geliyor olduğunu sorduğumda anlatılan ve araştırdığımda doğru olduğunu öğrendiğim bir olayı çözmek ve bana zarar veren durumdan kurtulmak istiyorum. Senedin asıl alacaklısı bana olayın doğru olduğunu 2.500YTL alacağını alamadığı için bunu yaptığını söyledi tabii bunu ispatlamam olanaksız. İnsanlar üzerlerindeki icradan dolayı paralarını alamıyorlar ve alamadıkları için kart borcunu ödeyemeyip beni icralık duruma düşürüyorlar. Kısaca olay bu idi.
Sözünü ettiğim kişiler borçlarını ne kadar ise o şekilde ödedikleri zaman ne kendileri zarar görür nede üçüncü şahıslara zarar veremezler. Borcunu ödemek istemeyen ne kadar sahtekar ise alacağından fazlasını isteyen de en az o kadar sahtekardır.
yazdığım başlığın tamamen konu ile uyuştuğunu düşünüyorum. bilmecenin ödülü haksız yere zarar görmüş iki insana yardım etmenin vereceği hazdır.
Verilen cevaplardan anladığıma göre "ben en iyisi avukat bulayım".
Yönetim Notu
Ne istediği anlaşılmadığı ve başlıktaki iletiyi sildiği bu şekilde forumu anlamsız kıldığı, saygısız olduğu için üyeliği askıya alınmıştır.
İşte buna emeğe saygısızlık denir.