-
Bankalar ve kartlar
Sayin BÜyÜklerİn Ben Bİr Konu Hakinda Detayli Bİlgİ Alamk İstİyorum 5 Yildan Berİ Kerdİ Kartlarina BaŞvuruyorum Ama Hep Olumsuz SonuÇ Gelİyor İŞİm Nedenİyle Kart Kulanamak Zorundayim Memlelette Bu Kadar Kart Dagiliyorken Ben Neden Alamiyorum Sİcİlİmde Her Hangİ Bİr Olayda Yok SuÇta Yok Anliyamiyorum İlgİlenİp Bİlgİ Verİrsenİz Sevİnİrİm TeŞekÜr Edİyorum Saygilar
-
Re: bankalar ve kartlar
Soruyu yanlış yere açmışsınız,bankacılıkla ilgili bir forum konusu var zaten.
Daha önce aldığınız yada kefil olduğunuz ,kullandığınız bir kredi / kredi kartı kanuni takibe uğramışsa kara liste diye de geçen listeye girmiş olabilir adınız.
Başvuru yaptığınız bankaya nedeni sorup daha net bilgi alabilirsiniz.
saygılar
-
sayın büyüklerim ne demek istediyiniz anlıyorum ama bu güne kadar benim bankalrla hiç ilişkim olmadı kredi kartımda olmadı dediyiniz gibi bankaya sordum hiç bir cevap ve bilgi vermediler buda beni gerçekten etkilemeye başladı sayın büyüklerim bu konuda gerçekten uzman kişlereden bilgi olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekür ediyorum saygılar :mahcup:
-
Bu konuda size yardımcı olabilecek tek yetkili kurum bankadır.
Banka istediği kişiye kredi/kartı verme hakkına sahiptir.Uygun görmedi ise vermeyebilir,uygun gördüğünde vermiş olduğu kredi kartını iptal edebilir.