Askerlik belgemde askerlik karar maddesinde: 86.madde A grubu arızalı(Tebligatsız) yazıyor. Bunun ne anlama geldiğini bana açıklarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler...
Printable View
Askerlik belgemde askerlik karar maddesinde: 86.madde A grubu arızalı(Tebligatsız) yazıyor. Bunun ne anlama geldiğini bana açıklarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler...
Bakaya kalmışsınız herhalde.Sivilde yargılanır mazeretiniz yoksa para cezası alırsın.
hayır yaaa bakaya falan değil.
(A) grubu arızalı demek komando olamaz raporuna eşdeğerdedir.
yani sizi komando yapmazlar. ama siz buna güvenmeyin çok gördüm ben ısparta komando okulunda (A) grubu arızalı olanları..
ayrıca yedek subay da olamaz demek, tabi kısa dönemseniz.. "S" SAĞLAM "A" ARIZALI " çok klas bi teknikle yapıyolar o muayeneyi :o tabip otrurup gazete okurken zavallım bi eri koymuşlar kafasına göre veriyor :D her yerde böyle.. baktı cüsseli canlı bi adam, kaşı gözü kara o zaman sağlam basıyolar. Ne mutlu size :o kıyak bi askerlik bekliyor sizi.
Arkadaşlar,bu belge hastahane raporu değil.Sadece şubenin düzenlediği askerlik kararı.86/A Askerlik Kanununun maddesi,sağlık yönetmeliğinde 86 ncı madde yok.
ayrıca yedek subay da olamaz demek, tabi kısa dönemseniz..
yok oyle bir sey. a grubu arizali olanlar
yedek subay da olabilir. bunu etkilemez. kagit uzerinde yedek subay komando olmayi engeller (egridir ve foca). fakat 2008 den itibaren komando okullarina yedek subay alinmayacagi icin bunun da bir onemi kalmadi artik sanirim.