Usta'ya Sevk edilirmiyim ve rapor
Ben acemi birliğimde iken yemin törenine kısa bir süre kala (1 gün) 21 haziran hava değişimi aldım 3 ay, dönüş birliğim tarafından bendeki belgede 3 ay sonra aynı gün olarak verilmiş (21 eylül), takvim de hesap yaptığım da bu tam katılış ve ayrılış tarihim dahil 93 güne denk geliyor. Acaba bir sorun çıkar mı? 3 gün önce mi teslim olmalıyım, ben de ki rapor da 93 gün sonraya gün verilip imza atılmış.
İkinci konu yemin töreninden 1 gün önce hava değişimi aldım, bir sonraki katılım tarihim tam ayın 21i ve o gün cuma günü, sanırım 3 tertiplerin yemin törenine denk geliyor tam katılış tarihim. Merak ettiğim ağustos 3,4 gibi bizim dağıtımlarımız belli olacaktı 87/2 lerin ben o tarihlerde yemin etmemiş ama birliğe katılmış 1 ay askerlik askerlik yapmış bir er olarak dağıtıma çıkacakmıyım, dağıtımım belli olacak mı? Bizim yazı işlerinde emin değilim ama aynı durumda 2 kişinin D.Ç.S.E yazıyordu, açılımı "dağıtıma çıkmış sevk edilmemiş" galiba,
normal dağıtımımın yanma gibi bir durumu var mı, 87/3 de başka bi yere düşme gibi bir durumum söz konusumudur?
acaba benim dağıtımım dağıtım gününde ben yemin etmemiş ve h.değişiminde olmama rağmen normal zamanda mı çıkacak ama ben sevk edilemiyecekmiyim, yoksa askere gittiğimde 87/3 lerin dağıtımını bekleyip yani acemiliği 150 gün falan yapıp mı dağıtımım çıkacak?
Re: Usta'ya Sevk edilirmiyim ve rapor
ayni sorun bende de vardi dostum ve beni dagitim yapmislardi usta birligime... seni de gondermislerdir buyuk bir ihtimalle ama tam olarak emin degilim.. ama bu isi bilenler de pek fazla cevap vermiyolar zaten bu forumda ölesine acilmis formalite icabi bi yer burasi...
Alıntı:
YaKuZzA rumuzlu üyeden alıntı
ayni sorun bende de vardi dostum ve beni dagitim yapmislardi usta birligime... seni de gondermislerdir buyuk bir ihtimalle ama tam olarak emin degilim.. ama bu isi bilenler de pek fazla cevap vermiyolar zaten bu forumda ölesine acilmis formalite icabi bi yer burasi...
Site kayıt sözleşmesini okuyamadığınıza göre yazılan cevapları da okumanızı beklemediğimizden, siteyle ilişkiniz kesilerek formalite üyeliğinize son verilmiştir.
Site kayıt sözleşmesinde ve anasayfamızda, kimsenin sorularınızı yanıtlama zorunluluğu olmadığını belirtmiş idik.
Resmi evrak tarihi esastır.
Dağıtıma çıkarsınız.
Tesekkur ederim, dagitim ciktigi vakit telefon ile acip ogrenmeye calisicam, umarim bascavus soyler. Dagitimlara cok var o zaman tekrar konuyu inceleyip buraya yazarim.
Yakuza, buraya kayit oldugumdan beri tum sorularima tam cevap aliyorum hic de formalite degil, bence boyle gonullu hizmet veren yerleri kotulemek yerine tebrik etmeliyim.
İlginize tekrar tesekkurler efendim.