Fransa da yasayan Türk bir bayanla evlilik için gereken konsolosluk işlemleri
Konuyu dogru yere açtıgımdan emin değilim internette yaptığım araştırmalar da bu kadar ilgili başka bir site bulamamdım. Merhaba yakında hem fransa hem türk vatandaşlığına sahip şuan fransada yaşıyan bir bayanla evlilik yapacagım. Şuan hiç bir işlem yapmadım Konsolosluğa gitmeden önce yaptırmam gereken evraklar varmış aldıgım bilgiye göre ilk randevuya gitmeden önce "Nüfus kayıt örneği, Dogum kayıt örneği, Kan tahlili örneği" bu evrakları tercümanda fransızca çevirisini yaptırıp gitmem gerekiyormuş evrakların dogruluğu ne kadar evraklar doğru ise bu evraklara ekliyeceğim başka evraklar varmı? Vize işlemlerinde hızlı ve çabuk vize alabilmem için bildiğiniz bilgiler varsa alabilir miyim? şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim,,,
Re: fransa da yasayan turk bir bayanla evlilik için gereken konsolosluk işlemleri
ben avusturya dogumlu avusturya uyruklu bir bayanla 3 ay önce evlendim.aile birleşiminden dolayı avusturya konsoloslugu eşimin çalışma belgesi 3 aylık maaş bodrosu ve bir ev kıra kontratı ve çeşitli belgeler istedi istedi.fakat eşim şuan çalışmıyor ailesinin yanında yaşıyor ve 2 aylık hamile.vize alabilmem için ne yapmam gerekiyor.