Kat Mülkiyeti düzeninin iyi işlemesi icin kat mülkiyeti kanununda öngörülen tedbirler nelerdir? yardimci olursaniz sevinirim...:(
Printable View
Kat Mülkiyeti düzeninin iyi işlemesi icin kat mülkiyeti kanununda öngörülen tedbirler nelerdir? yardimci olursaniz sevinirim...:(
sanirim siz direk kanunu yollamissiniz bana...tam olarak bu sorunun cevabini bulamiyorum,yardimci olursaniz sevinirim
Sayın fransuaA,
Bu kadar yardımcı olabiliyorum , çünkü ben hukukçu değilim. Sorunuzun yanıtı "Kat Mülkiyeti Kanunu" içerisinde olduğu için linki verdim. Aslında sorunuz, "BEŞİNCİ BÖLÜM: Anagayrimenkulün Yönetimi " kapsamındadır; Madde 27 itibaren başlayıp incelemenizde fayda var.
Şu "Forum Konuları"ndan da bilgi edinebilirsiniz:
https://www.hukuki.net/forum/tags/index.php?tag=/kat/
https://www.hukuki.net/forum/tags/ind...tag=/apartman/
Kanunda öngörülen tedbirleri sormuşsunuz,inceleyebilmeniz için kanun linki verilmiş.Tam olarak sorununuzu anlatırsanız sorunuza cevap bulmanız daha kolay olmaz mı?
saygılar
pardon sorun bende sanirim...size tam olarak soruyu sole vereyim..kat mülkiyeti düzeninin iyi işlemesi icin kanunda(kat mülkiyeti kanunu)ongorulen tedbirler nelerdir? banada bole dendigi icin aynen size bole yazdım...ne de olsa kaldim esya hukukundan:(
saygılar...
Sevgli fransuaA,
Merakımı bağışlayınız; siz, "Hukuk Fakültesi" öğrencisi misiniz?
Bu arada üzülmeyiniz;
"Büyük başarıların sahipleri küçük işleri titizlikle yapabilme sabrını gösteren kişilerdir." SCHILLER
Siz de yazım kurallarından başlayıp, istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz!
BAŞARILAR...
konumuza donsek daha iyi olur....simdi sorumu kimse cevaplamıyacak mı?
saygılar....
Üstteki alıntıdan dolayı sormuştum Sayın fransuaA...! :)Alıntı:
ne de olsa kaldim esya hukukundan :(
Başüstüne... :eek:Alıntı:
konumuza donsek daha iyi olur....
Ben elimden geleni yapmaya çalıştım ama... :mahcup:Alıntı:
simdi sorumu kimse cevaplamıyacak mı?
Saygılar..
1-hukuk fakultesi ogrencisiyim :p
2-emir degildi ricaydı(her zamanki gibi son gune birakmanın verdigi asabiyet)
3-tesekkur ederim elinizden geldigini yaptiginizi icin
hukukcu buyuklerimizde sizin gibi el atsalar konuya,sanirim sorun kalmayacak:mahcup: