Ek gösterge ve ünvan değişikligi
1) eskişehir anadolu üniverstesi mimar-mühendislik fakültesinden kimya mühendisi olarak 1983 yılında mezun oldum.26,06,1984 tarihinde yardımcı sağlık personeli olarak(laborant) eskişehir tepebaşı ssk hastanesinde göreve başladım.1986 yılında tavşanlı tunçbilek ssk hastanesine nakil oldum.şu anda ssk hastanelerinin sağlık bakanlığına devredilmesinden sonra 82. yıl tavşanlı devlet hastanesinde laborant olarak görevimi sürdürmekteyim.şu anda 1/4 ündeyim. özel hizmet tazminatımı 4 yıllık lisans mezunu sağlık personeli göstergesinden almaktayım.fakat ek göstergeyi 2 yıllık önlisans mezunu sağlık personelllerinin aldığı (2200) ek gösterge üzerinden işlem görmekteyim.lisans bölümü mezunu kimya mühendisi olmam nedeniyle hem özel hizmet hemde ek göstergemin sağlık lisansiyerlerinin aldığı göstergeden almam gerekmezmi.(ek gösterge 3000 olması gerekmektedir).
NOT:ESKİŞEHİR SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI YUNUSEMRE DEVLET HASTANESİNDE ÇALIŞAN LİSANS MEZUNU LABORANTLAR 3000 EK GÖSTERGE ÜZERİNDEN MAAŞ ALMAKTADIR.
2)eskişehir ssk hastanesinde 4 yıllık lisans mezunu laborant olarak çalışan 3 tane laborant 1999 yılında bakanlar kurulunun çıkardığı ünvan değişikliği kararnamesi ile ssk genel müdürlüğüne müraacat ederek biyolog kadrosu almıştır.haberimiz olmamasından dolayı bu haktan yararlanamamış olup bu haktan nasıl yararlanabiliriz?LABORANT OLARAK ÇALIŞAN 4 YILLIK LİSANS MEZUNU KİMYA MÜHENDİSİ VE BİYOLOGLAR ADINA
Re: ek gösterge ve ünvan değişikligi
aynı konuda iki topik açmayın lütfen...
saygılarımla...