Araba Aldım İki Gün Üstümde Durdu
22 Mayis 2007 Tarİhİnde Bİr AraÇ Aldim Ve 2 GÜn Sonra SatiŞini Yaptim.Şİmdİ Araci Alan KİŞİ Aracin ÜstÜnde 2 Adet Hacİz Çikti Dİyor. Ancak Aracin Plakasini Sorgulatiyorum Hacİz Çikmiyor.ayrica Borcumun OlduĞunu Da Hatirlamiyorum. Bİr Yere Borcum Olup OlmadiĞini Ve ÜstÜme Hacİz Karari Çikip ÇikmadiĞini Nasil ÖĞrenebİlİrİm.
Re: Araba Aldim İkİ GÜn ÜstÜmde Durdu
LÜtfen Yardimci Olunuz.sİnİrlerİm Bozuldu.
www.trafik.gov.tr internet adresinden ulaşılan sayfadaki sorgular linkini kullanarak; bir aracın teknik özellikleri (marka-model) ile herhangi bir haciz, rehin gibi hak mahrumiyeti bulunup bulunmadığına dair bilgilerine ulaşılabilmektedir. Yine aynı adresten, araçların plakasına göre trafik kazasına karışıp karışmadığına dair bilgi de edinilebilmektedir.
Araç tescil plakasına uygulanan trafik ceza kayıtlarının sorgulanabileceği bir internet sitesi olarak da, www.gelirler.gov.tr internet adresinin ana sayfasındaki "Motorlu Taşıtlar Vergi Dairesi" linkine bağlanmak suretiyle bilgi alabileceğiniz düşünülmektedir. Daha>>>
İŞİn İlgİnÇ Yani Orda Sorguladim Borcu Yok GÖzÜkÜyor. Araba Da Nasil Hacİz Çikiyor Anlayamadim.
haciz var diyen şahse hangi haciz dairesi diye sorup o daireye giderek detay alın...maden sanal ortamda amacınıza ulaşamıyorsunuz...
Size "2 haciz çıktı" şeklindeki haberi veren kişiden ayrıntı isteyin ve verilecek bilgi doğrultusunda icra dosyalarını inceleyin.
Re: Araba Aldım İki Gün Üstümde Durdu
yarın sabah ilk işim hangi haciz dairesiyse konuyla ilgili bilgi almaya gideceğim.