İdare Mahkemesi Dava Dilekçesi
Selam arkadaşlar,
Foruma henüz üye oldum.Mesleğim öğretmenlik, birvesile sendikacılık yapmaya çalışıyorum.Arkadaşlarımıza hukuki anlamda yardımcı olmamız gerekiyor.Arkadaşlarımızın bazılarının öğretmenliğe 2002 yılında ilk defa atanması ve akabinde yolluk alamamaları münasebetiyle gerekli işlemlerden sonra Bölge İdare Mahkemesine dava açmaları gerekiyor. Bulunulan il ve ilçe de İdare Mahkemesi yoktur.Bundan dolayı gidilmesi gereken mesafe de çok uzak olduğundan dava dilekçesi yazmamız gerekiyor. Konuyla ilgili örnek bir dava dilekçesi gerekiyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçecektir saygılarımla...
Re: İdare Mahkemesi Dava Dilekçesi
Avukata gitmelisiniz bence. Bu öyle matbu form değil.
Alıntı:
alperen46 rumuzlu üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Foruma henüz üye oldum.Mesleğim öğretmenlik, birvesile sendikacılık yapmaya çalışıyorum.Arkadaşlarımıza hukuki anlamda yardımcı olmamız gerekiyor.Arkadaşlarımızın bazılarının öğretmenliğe 2002 yılında ilk defa atanması ve akabinde yolluk alamamaları münasebetiyle gerekli işlemlerden sonra Bölge İdare Mahkemesine dava açmaları gerekiyor. Bulunulan il ve ilçe de İdare Mahkemesi yoktur.Bundan dolayı gidilmesi gereken mesafe de çok uzak olduğundan dava dilekçesi yazmamız gerekiyor. Konuyla ilgili örnek bir dava dilekçesi gerekiyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçecektir saygılarımla...
merhabalar..
Yönetimin Notu:Site reklamı yapmak yasaktır.
yukaridaki siteden yardim alabilirsiniz ancak bir avukattan yardim almanizi siddetle tavsiye ederim.
saygilar.
Sayın değirmenci, iyilik yapmaya çalışıyorsunuz, çok da güzel. Ancak inanın internette gördüğü her dava dilekçesini alıp dava açanların bana gelişlerinde beni afakanlar basıyor. O kadar yanlış davalar açıyorlarki çoğunda iş işten geçmiş oluyor ve bir avukat olarak ben dahi düzeltemiyorum davayı. Her olay ayrıdır ve her dilekçe ayrıdır. Form doldurmaya benzemiyor. Bir avukata gidip dilekçeyi yazdırmak x YTL , oysa yanlış bir dava dilekçesini düzeltmek ya imkansız ya da 4x Ytl...