-
Kredi Kartlarım
Sn. Yetkili,
Forumları okudum ama çok iyi değilim o yüzden pek cevap alamadım.Benim 5 ad kredi kartım var ve toplam 12.000 ytl civarı.İştende maaşımı alamadığımdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım eşimde işinden özel sebepler yüzünden ayrılmak zorunda kaldı. Şu an HSBC kredi kartım yaşal işleme girek üzere kartımı iptal edin taksitlendirelim diyorum ama böyle bir uygulamamız yok diyorlar.Bu doğrumudur acaba? Finansbank Kredi kartımı bu şekilde yapmıştım kapattırdım ve taksite bağlattım diğer bankalar neden kabul etmiyorlar.
Bana acil cvp yazabilirseniz çok sevinirim. HSBC salı gününe kadar müddet verdi.Şimdiden teşekkür ederim.
-
Re: Kredi Kartlarım
Ben de daha Önceden aynı sorunla Karsılasmıstım.. Ama ben gidip Konusup borcumu taksite baglatmıs ve ödemiştim.Uygulamayı yapamayız dediklerinde siz de borcunuzu ödemeyi düşünmediğinizi söyleyin.. Hapiste yatmayı göze aldıgınızı söyleyin ..Sanırım bu sefer kabul edebilirler. Ben öyle yapmıstım
-
Re: Kredi Kartlarım
Taksit konusu takipten önce bankanın insiyatifindedir. Takip sonrası ise taksit yasaca belirlenmiştir hacze engel olmaz
Kartın iptali ise Bankaya yazılı bir ihtar göndererek kredi kartı üyelik sözleşmesini fesh ettiğinizi, talep halinde kartı iade edeceğinizi borcuda taksitle ödemeye hazır olduğunuzu belirten bir ihtarname gönderin.