Bir sorum olacak kesin bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Ssk li çalışan birine evlendiği zaman bir yardım yapılıyorumu.yapılıyorsa kadın yada erkek farketmez ne şartlar aranıyor
Printable View
Bir sorum olacak kesin bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Ssk li çalışan birine evlendiği zaman bir yardım yapılıyorumu.yapılıyorsa kadın yada erkek farketmez ne şartlar aranıyor
Kim tarafından?Kurum ? İşveren?
abi İşveren yardımcı olacak kimse yomu
İşverenin evlilik için yapacağı yardımda bununla ilgili yasadan doğan böyle bir hak bulunmamaktadır.Sizin çalıştığınız işyerinde bir sosyal yardım uygulaması oşeklinde evlilik yardımı varsa alabilirsiniz.
Sn.Adana gfb,Kamu işçilerine dogum ve ölüm yardımı yapılır.
tamam sağolun mantıklısıda bu zaten
İşverenin "evlilik yardımı" adı altında bir ödeme yapması için, bireysel ya da toplu iş sözleşmesinde veya işyeri yönetmeliklerinde "evlilik halinde ... YTL evlilik yardımı yapılacaktır" şeklinde bir hüküm bulunması gerekir. Selamlar.
peki yeni sosyal güvenlik yasası kapsamında bu konu hakkında ne hükümler yer almakta.duyduğumuza göre 2008 de böyle bi yasa yürürlüğü girecek diyorlar.Aslı astarı varmıdır.
Aslı vardır,astar kısmı için bkz:https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7