-
Erişim kısıtlaması
ozkaplan adıyla foruma giriyordum, bir anda kullanıcı adımın banlanmış olduğunu gördüm. İnternet forumlarında hiç yeni değilim, üye olurken de hep kuralları okur ve uyum gösteririm. Gördüğüm kadarıyla hiçbir kuralı da ihlal etmemişim. Bu durumda ban yemem ya yanlışlıkla oldu ya da birinin keyfine geldi.
Rica etsem birileri işin aslını bana anlatabilir mi?
Teşekkürler...
-
Re: Erişim kısıtlaması
Forumlarda sitemizdeki herhangi bir avukattan özel olarak cevap vermesini isteyemezsiniz.
Avukatları tecrübeli tecrübesiz olarak tasnifleyemezsiniz
-
Bir yanlış anlaşılma var herhalde. Herhangi bir avukattan özel olarak cevap istemiş değilim, o kuraldan haberdarım.
Tecrube konusuna gelince... Kusura bakmayın böyle bir tasnif var. Bunu doğrudan iyi-kötü olarak söylemedim, hele ki hiç isim vermedim, ima bile etmedim. Yani belli bir kişiyi diğeriyle kıyaslayarak kötülemek veya küçümsemek amacım yok. Bazı insanlar bazı konularda diğerlerinden daha tecrubelidir ve tecrube de çok zaman ikamesi olmayan bir şeydir bilirsiniz. Özellikle söz konusu başlığa bakarsanız sıradışı bir durum söz konusu, bu yüzden kişinin hakkını alabilmesi için sıradışı bir şekilde hareket etmesi gerekiyor (veya adi takip yoluna gidecek)
Her şeye rağmen, cevabınız için teşekkürler :)
Bir öneri: site kurallarını detaylı ya da detaysız ama yazılı hale getirirseniz iyi olur. Hukukçu olarak rahatlıkla halledersiniz. Öbür türlü bu "kuralları" birileri kafadan uyduruyor gibi gözüküyor (ara sıra böyle şeylerden şikayet ediliyor ya forumda). Forumu beğenmeyen gelmesin diyebilirsiniz tabi o başka mesele de, bu da bir öneri.
-
Üyeliğiniz, hukuka aykırı önerilerde bulunmanız, avukat ve savcılara hakaret etmeniz ve uyarılara rağmen tecrübeli-tecrübesiz avukat ayrımı yapmanız nedeni ile askıya alınmıştır.
Bunlar tek tek belirlenecek ve belirtilecek kurallar değildir, eleştiri ve saygı sınırını aşan her ileti silinir, uyarıyı dikkate almayan ve uyarıya rağmen aynı tutumu gösteren tüm üyelerin üyelikleri iptal edilir.