Merhaba
Acil olarak
Eski eşimin evin kullanılmasını bıraktığı için hissedarlıktan çıkarılması ile ilgili dilekçe örneği ve hangi mahkeme ye verilmesi konusunda yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Printable View
Merhaba
Acil olarak
Eski eşimin evin kullanılmasını bıraktığı için hissedarlıktan çıkarılması ile ilgili dilekçe örneği ve hangi mahkeme ye verilmesi konusunda yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Eşler, evi kullanmayı bıraktıklarında ortaklıktan çıkarılabiliyorlar mı?
Tamamen merakımdan soruyorum. Yani ben eşimle kavgalı olsam geçinemesem, boşanma kararı alarak evi terketsem, ayrı yaşamaya başlasam eşim beni ortak aldığımız evimizin hissesinden çıkarabilir mi? Öyleyse vay halimize. Bunun cevabını cidden merak ediyorum.
"Merhaba
Acil olarak
Eski eşimin evin kullanılmasını bıraktığı için hissedarlıktan çıkarılması ile ilgili dilekçe örneği ve hangi mahkeme ye verilmesi konusunda yardımcı olabilirmisiniz lütfen."
merhaba, ben avukatım. Ancak sorunuzu anlayamadım. İzaleyi şuyu davası açacaksanız. G.menkulun bulunduğu sulh hukuk mahkemesinde açmanız lazım. Ayrıca evin kullanılmasını bırakmak ve hissedarlıktan çıkartılmaktan ne kastediyorsunuz??