-
İllegal Üyelik Formu
AD: ..........
SOYAD: ..........
DOĞUM YERİ: ..........
DOĞUM TARİHİ: ..........
TELEFON: ..........
ADRES: ..........
BRANŞ: ..........
İMZA: ..........
Yardım rica ediyorum, bir müzik kayıt stüdyosunda bu şekilde doldurulup imzalanmış bir form BOŞ KAĞIT olarak nitelendirilip art niyetli olarak kullanılabilir mi? Lütfen yardım noter önünde imzalanmış resmi bir belge olmadığı için karşı koymak adına birşey yapabilir miyim? Ayrıca imzaladığım stüdyo da yasal bir yer değil yani ajans olmak için belgesi falan yok... Ayrıca ayrılırken bana bir kopyası verilecekti belgenin fakat bir arkadaşım dolayısıyla olaylı bir şekilde ayrıldık ve kopyayı vermediler... Stüdyo üyeliği ücretli ve ileride benim başıma büyük bir borç çıkarmalarından korkuyorum... İleride, ben üyeliğimi iptal ettirdim dediğimde bana kopyan nerde diyecekler... Ne yapmalıyım ne dersiniz?
-
Re: İllegal Üyelik Formu
Bir ihtar göndererek, yasa ve usule aykırı olarak size doldurtulan üyelik sözleşmesinin bir örneğinin size verilmediğini, bu sözleşmede aşağıda saydığınız bilgilerden başka hiçbir bilgi olmadığını, içeriğini kabul etmediğinizi ve etmeyeceğinizi, bu belgenin derhal tarafınıza iade edilmesini istediğinizi ihtar ediniz.
-
Re: İllegal Üyelik Formu
Teşekkürler Sayın Avukat...