Avukatım kendisi hakkında şüphe uyandırıyor.
İş yerimdeki anlaşmazlık üzerine alacaklarıma ilişkin awukatım aracılığı ile dava açtım. 2005 senesinin başında ilk duruşma oldu. geçen sene yazın şahitler dinlendi (6.duruşmada) sonra bilirkişi raporu 3 ayda geldi. Dawacı olarak yemin etim kasım ayında. Sonrasında tekrar Aralıkta bilirkişi raporu bekleniyodu. 6 ay sallar mı bilirkişi bu raporu?
Bir de awukatıma davalının faturalarında imzam olduğunu söyledim ve karşıdan talep ettiğimizde iş weren olan davalı çakallık yapıp satış faturalarını göstrdi. Alış faturalarında imzam war dedim. Awukat ben tekrar hakime söylemem dedi :)
bir sonraki olayımız davalı şahitleri primlerden söz etti. Bununla ilgili de bi girişimde bulunun dedim. Belge olmadan bişi yapamayız dedi. Herşey belgeyle olsa ben muzdarip olmazdım zaten. Dava dilekçemde ssk, maaşım ve primimden bahsediyordum. Bilir kişi raporunda 1 yıl kadar olan SSKsız dönemimi belge olmamasına rağmen haklı buldu.
Sizce awukatım işini sallayıp görewsizlik yapıyor mu? Awukatımı değiştirsem ona görewsizliğinden dolayı ücret ödeme zorunluluğum war mıdır.
Saygılarımla
Re: Avukatım kendisi hakkında şüphe uyandırıyor.
İlginç...
Sayın haancostfu,
Siz önce klavyenizi değiştiriniz bence, çünkü "V" harfini yazma özürlü sanırım!
ülkemizde aWukatlık isminde bir meslek bulunmamaktadır.
Bu nedenle sorunuzu cevaplayamıyoruz.
doğmamış çocuğa mektup...