Site Kuralları Kimler İçin Geçerli?
Değerli site yöneticileri,
Site kuralları kimler için geçerli?Elbetteki sitedeki herkes için olacak bu sorunun cevabı.Sitede herkesin demokratik ve karşılıklı saygı ölçüleri içerisinde fikrini açıklamasında hiç bir sorun yok.Ama fikirlerimizi açılarken hakarete varacak ifadeler kullanmak kime yarar getirir ki?
Site yöneticilerimizden bu konuda biraz daha özenli davranmalarını istemem umarım terbiyesizlik olmaz.
Re: Site Kuralları Kimler İçin Geçerli?
''commodorte1tr'nin yazılarını okumanız yeterli.Adam donkişot gibi bir o tarafa bir bu tarafa saldırıyor.Kafatasçı mı şovenistmi anlaşılır gibi değil.
Marangoz rendesi gibi tek taraflı yontmamak gerekir diye düşünüyorum,siz ne dersiniz?
saygılar
Sn.Elvan'ı site de göremiyoruz izine mi ayrıldı?
Neler oluyor burda ?
Daha doğrusu ne istiyorsunuz bu siteden?
Sizi anlamakta zorluk çekiyorum? Donkişot mu? "Kafatascı" nın ne demek olduğunu da açıklarmısınız lütfen? böyle sözcükleri de öğrenmek isteyeceğime inanamıyorum! :eek: :rolleyes: :( :mahcup:
Şunu öğrendim ki, en kötüden bile insan birazcık da olsa ders çıkarabilir!
Burası bir site ve sizler birer misafirsiniz. Buradaki demokrasinin sınırı site yönetimi tarafından belirlenir ve buna da misafirlerin hiç bir şekilde müdahalesi söz konusu olamaz. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz.
Sayın idealist,
Alıntı:
idealist rumuzlu üyeden alıntı
Değerli site yöneticileri,
Site kuralları kimler için geçerli?Elbetteki sitedeki herkes için olacak bu sorunun cevabı.Sitede herkesin demokratik ve karşılıklı saygı ölçüleri içerisinde fikrini açıklamasında hiç bir sorun yok.Ama fikirlerimizi açılarken hakarete varacak ifadeler kullanmak kime yarar getirir ki?
Site yöneticilerimizden bu konuda biraz daha özenli davranmalarını istemem umarım terbiyesizlik olmaz.
Lütfen ne demek istediğinizi, mümkünse somut örneklerle, açıklarmısınız.
Esenlikler,
İğne ve çuvaldızı?Ne kadar güzel bir açıklama değil mi?Birilerinin yaptığı yanlışlığın ayırdına varılması için birilerinin çok daha büyük bir hata mı yapması gerekir?Üyeler eşit mesafede ve objektif davranmak gerkemez mi?Neden commodore1tr'nin yazılarını okumadan eleştirel söylemleriniz bana yönlendiriyorsunuz.Adamın kırdığı yumurtaların kırkı geçtiğini görmüş olmalısınız.
coomodore1tr için hakkında bu ifadeleri kullanabilmek için kendimi epeyce zorlamak zorunda kaldım.İçimden gelerek değil fakat bu tepkileri alabilmek içindi belkide.Bu yazdıklarım karşısında bu tepkileri almam gayet güzel.Ama üzücü olan commodore1tr'nin yüzbinlerce insanı aşağılaması karşısındaki sessziliğiniz.Düşüncesi ne olursa olsun bir yığın insanı aşağılamanın kimseye hakkı yok.Ve eğer böyle birini haklı buluyorsanız yazık olur siz değerli insanlara.
Somut örnek vermenizi bekliyoruz, link verirseniz seviniriz. Ayrıca sayın "commodore1tr" nin bu söyledikleriniz karşısında cevap hakkının mahfuz olduğunu belirtirim.
Sayın idealist,
Yine felsefe yapmış ama somut bir örnek veya link vermemişsiniz. Sayın commodore1tr'nin tüm iletilerini baştan mı inceleyelim. Madem ki bir rahatsızlığınız var, bunu somut örnekle ifade edin ki, değerlendirilebilsin.
Eğer verecek somut örneğiniz yoksa, müfteri durumuna düşersiniz.
Esenlikler,
Cevap hakkı mahfuz diyorsunuz.Yazılanın doğrudan muhatabı ve mağduru olmadığım için cevap olarak bir şeyler yazamadım.Eğer bu konunun doğrudan muhatabı olsaydım cevabım da olurdu elbet.Ama şundan kesinlikle eminimki (yakından tanıdığım bir kaç arkadaştan yola çıkarak) commodore1tr'nin aşağılık olarak tanımlanmış olan kimselerin yanında commodore1tr'nin seviye düşüklüğünü anlatacak yeni bir sözcük üretilinceye kadar bu ksım boş kalacak.
''Re: Vatan Sağolsun
--------------------------------------------------------------------------------
Gördüğünüz gibi bazı sapık zihniyetlerin hiç subay şehit olmuyor ( zaman samanyolu akit gibi aşağılık kuruluşlar ) çağrısına PKK hemen uydu. Evet artık ciddi ciddi düşünme zamanı Türkiyeyi kim seviyor kim sevmiyor. Aşağılıklardan bıktım.
Emin olun AKP ye oy verenler ya çok saf yada artık vatan haini...''__________________
Yönetimin Notu: Sitemizde üyelerimizin karşılıklı tartışma-sataşma-hakaretlerine kat'i surette izin verilmemektedir.
Size, bir diğer üyemize sarfettiğiniz hakaretamiz ifadelerden dolayı özür dilemeniz ihtar edilmişti.
Uyarımızı dikkate almayarak, tutumunuzu sürdürmeniz nedeniyle üyeliğiniz askıya alınmıştır.