Merhabalar..İcraya Verilmiş senetlerde; Senet üzerinde Yazan adrese Değilde Onun Yerine İcraya verilen Kişinin ailesinin adresine icraya gidilebilir mi?Baba ve oğul ayrı yaşıyor.Oğlun Borcu var,reşit ve akli dengesi yerinde.Şimdiden teşekkürler.
Printable View
Merhabalar..İcraya Verilmiş senetlerde; Senet üzerinde Yazan adrese Değilde Onun Yerine İcraya verilen Kişinin ailesinin adresine icraya gidilebilir mi?Baba ve oğul ayrı yaşıyor.Oğlun Borcu var,reşit ve akli dengesi yerinde.Şimdiden teşekkürler.
Sayın Okan 256 aynı soruları mükerrer olarak soruyorsunuz.Bu soruyu daha önceki tarihlerde de sorduğunuzu ve cevaplar aldığınızı hatırlıyorum.
Yanlış hatırlıyorsunuz sayın mistrall İlk defa sordum ve yanıtını öğrenmek istiyorum Daha önce cevap alamadığı için aynı forum üzerinden tekrar sordum sadece
Aslında aynı konuda çok soru soruldu ve yanıtlandı sitemizde.
Kısaca özetleyecek olursak, kıstas, adresin borçluya ait olup olmaması değildir, haczedilen malların borçluya ait olup olmamasıdır.
Oğlun borcu için babanın adresine gidilip, oğula ait bir mal tespit edilir ise haczedilebilir.
Teşekkür ederim SAyın Av.Esin Kılıç Erdoğan.İyi Geceler Diliyorum.