Re: Görevi kötüye kullanma
Merhaba
bu sitenin kıdemli üyesiyim...elimden geldiğincede bu siteye katkıda bulundum...bulunuyorum...bulunacağımda....
fakat nedense yukardaki soruma cvp alamıyorum...
sitenin bana tavrı varsa bunu açıkca bilmek istiyorum....farklı nikle girip soruma cvp almak istemiyorum....sanal sahtecilik yapmak istemiyorum çünkü...her ne kadar kolay yol olsada....
lütfen bu sitenin harika olmasına neden olan siz hukukçular ve biz üyeler adına yukardaki soruma profosyenel cevap istiyorum....
kalbimden gelen samimi saygılarımla
Diğer kararlar kesinleştiği tarihte 5 yıllık süre başladığına göre burada da erteleme kararı kesinleştiği tarihte 5 yıllık süre başlar kanaatindeyim. saygılarımla. sinden de benim soruma cevap bekliyorum.
mhb37
sizin sorunuz nedir ki size cvp yazayım..
lütfen sorunuzun ne olduğunu yazın bana
sn.klmkn;
aslında soru tam sizin alanınıza giriyor.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=24285
saygılar
Bende klmakn adlı üyeye katılıyorum . Çok güzel ve faydalı bir site ama cevap alamamak insanı üzüyor .Son zamanlarda sorduğum 5-6 soruya halen yanıt alamadım . Hemde forumda en az 10-15 değerli hukuksever online bulunurken.
Umarım sorularımıza yanıtlayan olur .Saygılar...
Bu forumda ne güzel yardımlaşma iletişimleri kurulmuş böyle... :)
Demek ki sitenin varlığı bile başlıbaşına yeterli olabiliyormuş.
İyi ki Hukuki Net var, öyle değil mi arakadaşlar?
Şimdi profesyonel bir yanıt olmasa da ben Sayın klmakn'nin sorusuna yanıt vermek istiyorum;
Kaç yıl olduğunu bilemem ancak suç, hangi tarihte işlendi ise , o tarihte yürürlükte olan yasa ile yargılanma yapılıyor idi, sanırım. Yani sonradan çıkan yasa ile değil.
"Körler sağırlar birbirini ağırlar" Bende yalan yanlış bu kadar bilebiliyorum, yanlışım varsa da düzeltiniz lütfen...
Saygı ve sevgilerimle...
Lütfen Benim konumla ilgili birileri bana yardım etsin...
Cevap: Görevi kötüye kullanma
Görevi kötüye kullanmaktan aldığı 1 yıl süreli hapis cezası para cezasına çevrilen davacının görevine son verilemeyeceği hk.(D.12.D.,28.10.1997,K:97-2432,E:95-7236)
Cevap: Görevi kötüye kullanma
danıştayın bu kararını aryorum