-
Kredi Kartı
Kart borçlarımı bir süre ödeyemedim.Limitleri de yüksekti.Banka bir türlü kat etmedi.Kartların borcu limitlerini ikiye katladı.Eşimin ısrarı ile iki karta 1000'er lira yatırdım.Ve bankaya bu borcu bu şekilde ödeyemeyeceğimi bana yardım etmelerini,tüketici kredisine çeviririlerse ödeyebileceğimi söyledim.Cevap yerine kat edildiğine ve borcumunun tamamını 7 gün içinde yatırmam gerektiğini aksi halde icra vs başvurulacağını ihtar etti.Ama o ihtarnamede borca itiraz ile ilgili hiç bir nokta yoktu.Ben telefon ile ulaşmaya çalıştığım bankaya hiç bir şekilde ulaşamadım günler geçti.Bankanın verdiği tel.numaraları önce telesekretere bağlanıyor sonra da hat kapanıyordu.Şubelerden Kredi kartı merkezine mesajlar gönderdim.Neden sonra borcum daha da artmış olarak önümde buldum.İhtarnamede yazan rakamları bir şekilde parçalar halinde ödedim.Ödemelerimde "Fazla hesaplanmış faiz alacaklarımın saklı kaldığına" dair de bir not düştüm.Şimdi ihtarın çekildiği günden bu güne işleyen faiz duruyor.Ben bu ve önceki faizlerin fazla hesaplandığını düşünüyorum.Bu konuda kimden nasıl yardım alabilirim? Bankaya başvurmam gerekiyorsa ne demeliyim.İhtarnameye itiraz etmem gerektiği ile ilgili forumda bir yazı okudum.Ama ihtarnamede borca itirazınız varsa şunu yapın demiyor.Sadece ödeme istiyor.Tüketici mahkemeleri yardımcı olabilir mi? Ya da bir avukata başvurmam yarar sağlar mı?
Teşekkürler...
-
Re: Kredi Kartı
profosyenel yardım alma vaktiniz geçmiş bile...hemen sabah avukata başvurun lütfen....
saygılarımla