-
Vasilik hakkında
Benim babam alzeymir hastası ve aynı zamanda duşerek kalca kemini kırdı 4 kardeşiz en kucuk benim.benden başka bakan yok cunku babam 25 sene once annemden ayrılmış koyde evi yanınca ben yanıma almak zorunda kaldım annemlede geri nikah kıydırdım.su an benden başka hic kimse bakmıyor yatalak buyuk ve kucuk tuvaletini tutamıyorbakımı cok zor ve masraflı ssk bezini bile karşılamıyor.birtkac yerde babasından daha paylaşılmamış arsalar var amcalarım vermiyor kulandıkları icin ben mahkemeye verip alamıyorum.kardeşlerimde ilgilenmiyor vasi davası actım fakat hakim sana veremem dedi sebebi eşimi kacırırken arabayla annesine carpmam,adam öldürmeye planlı teşebüsten yargılandım ceza aldım kacırma davası evlendim ic
in düştü ve hırsızlık araba teybi almak tan sabıkam var diye bana vermedi.fakat babam la ilgilenmem icin madi sorunlar var kardeşlerim vasilime karşı cıkmıyor hata ne varsa sat biz bişi istemiyoz onun babalını gormedik malını da istemek kendinede bakmak diyorlar.ve mahkeme de mecburen ablamı gosterdim vasi ben olmayınca.onun sabıka kaydı icin bu sefer 11 ci aya gun atı hakim babam o aya kadar yaşamaz cunku işte oldum icin bakıcı tutmam lazım ama benim madi gucum yok gunde 2 kere ustunu degişyoz ilacı camaşırı bezleri cok masraflı.ben ne yapabilirim cok acil olarak vasiligi almak icin bi cevap verirseniz beni ve ailemi cok buyuk bi sorundan kurtarırsınız tşk:D
-
Re: Vasilik hakkında
Duruşma gününü beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok. Ancak ilgili evrakın gelip gelmediğini takip etmeniz, duruşmanın aynı sebeple tekrar ertelenmesinin önüne geçmek adına yararınıza olacaktır.