Fazla toplanan apartman aidatı
Arkadaşlar şimdiye kadar benim problemim gibi bir problem oldumu bilmiyorum yardımcı olursanız seviririm
Ben 2002 yılında şu an oturdugum daireye kiracı olarak taşındım apartman aidatı 50 milyondu (apartmanmız 60 daire )ve apartman gelir gider bilancosu acık vermiş durumda idi
2003 yılında aidat 100 milyona çıktı ve ısınma sistemi fuel oil den dogalgaza geçti
konuyu uzatmayayım şu anki bilancomuz 13.500 ytl lik dogalgaz,14500 ytl bamkada nakit para var buda yetmiyor aidatımız 120 ytl.
haziran,temmuz,agustosuda katarsak apartmanımızın parası 50 milyara yaklaşıyor.
1 ben eylül de taşınırsam hakkımı nasıl alabilirim ?
2 ben paramı alamassam yerime taşınacak kiracı haksız kazanç elde etmezmi
3 kasada bu kadar para varken aidat toplanması dogrumu,degilse bunu nasıl engelleyebirim
saygılar
Re: Fazla toplanan apartman aidatı
2002 yılında taşındığınızda daha önceki kiracının ödediği aidatlardan dolayı haksız kazanç elde etmiş olmadınız mı?
Apartman giderleri ikiye ayrılır. Yakıt, kapıcı, bahçe düzeni gibi giderler kiracıya, çatı onarımı vs. gibi kapsamlı tamirat giderleri ev sahibine aittir. Sadece apartman giderlerinden ev sahibine ait olan kısmı ev sahibinden tahsil etme yoluna gidebilirsiniz.
Alıntı:
seer rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar şimdiye kadar benim problemim gibi bir problem oldumu bilmiyorum yardımcı olursanız seviririm
Ben 2002 yılında şu an oturdugum daireye kiracı olarak taşındım apartman aidatı 50 milyondu (apartmanmız 60 daire )ve apartman gelir gider bilancosu acık vermiş durumda idi
2003 yılında aidat 100 milyona çıktı ve ısınma sistemi fuel oil den dogalgaza geçti
konuyu uzatmayayım şu anki bilancomuz 13.500 ytl lik dogalgaz,14500 ytl bamkada nakit para var buda yetmiyor aidatımız 120 ytl.
haziran,temmuz,agustosuda katarsak apartmanımızın parası 50 milyara yaklaşıyor.
1 ben eylül de taşınırsam hakkımı nasıl alabilirim ?
2 ben paramı alamassam yerime taşınacak kiracı haksız kazanç elde etmezmi
3 kasada bu kadar para varken aidat toplanması dogrumu,degilse bunu nasıl engelleyebirim
saygılar