Vicdani red ve daha sonrası
Vicdani red ve daha sonrası için bilgi verir misiniz?"askeri cezaevi-askeri mahkeme-askeri birlik" kısır döngüsünden dolayı "ömür boyu hapis", askeri emirlere uymamaktan dolayı da "sürekli hücre hapsi" riskiyle karşı karşıya mı kalırım?yardımcı olan olur mu?psikolojik sebeplerden dolayı çürüğe ayrılma durumum olur mu?aşırı derece de gitmek istemiyorum.kaçmakta istemiyorum.
Re: Vicdani red ve daha sonrası...
Kusura bakmayın ama siz vicdani retci değilsiniz ki... Vicdani retciler bile sizin gibileri red ediyor. Tasvip edilsin yada edilmesin vicdani red belli bir düşünsel alt yapıya dayanır. Korkuya ya da tembelliğe değil. Sizi çürüğe çıkarırlar mı bilmem ama herkesin şehitlere ağladığı şu günlerde olsun biraz daha duyarlı olmanız gerekmez mi?
Re: Vicdani red ve daha sonrası...
Alıntı:
rumuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Vicdani red ve daha sonrası için bilgi verir misiniz?"askeri cezaevi-askeri mahkeme-askeri birlik" kısır döngüsünden dolayı "ömür boyu hapis", askeri emirlere uymamaktan dolayı da "sürekli hücre hapsi" riskiyle karşı karşıya mı kalırım?yardımcı olan olur mu?psikolojik sebeplerden dolayı çürüğe ayrılma durumum olur mu?aşırı derece de gitmek istemiyorum.kaçmakta istemiyorum.
Sayın Rumuzcan;
Milyonlarca insan nasıl yaptıysa/yapıyorsa sen de Aslanlar gibi yaparsın arkadaşım.Kendi kendini neden strese sokuyorsun?Son günlerde artan Terör olaylarından dolayı korkuyorsan,Ölüm her an her yerde seni yakalar,yeter ki vade'n dolsun.
Sayın Gecem1970'in de dediği gibi;Hemen hergün Şehit verdiğimiz şu günlerde bu mesajın/sorun hiç uygun olmamış...
Saygılar
Re: Vicdani red ve daha sonrası
bak kardeşim sana birşey sölicem bir bakkala gidersin bir ekmek çalarsın onun hakkı gasbetmiş olursun öbür dünyada 1kişiyle hesaplaşırsın ama askerlik öle degil .askerlikten kaçarsan kaç kişinin hakkını gasbetmiş olursun tüm türklerin yani milyonlarca ınsanın hesap günü geldiginde nereye kacacaksın söle nereye herşey budünya degil git şerefinle askerligini yap inan bittigi zaman kendini sanki bir süpermen hissedeceksin o duyguyu yaşamallısın anlatılmaz