Zaman Aşımı? Telsime borç
Ben 2001 yılında telsimden faturalı hat almıştım fakat 2002 yılında internet üzerinden hattımın şifresine girilerek (telsimin sitesinden) benim numaram üzerinden binlerce kısa mesaj yollanmıs ve 330 milyon gibi bir fatura geldi itiraz ettim dilekçe yolladım net bir cevap verilmedi o yıllandan ıtıbaren bana ne ödeme emri geldi nede hacizlik bişey ve son faturam bile gelmedi aradan okadar zaman geçti bana telsimden birşey söylenmedi ve aynı hattı hala konturlü olarak kullanıyorum şimdi esas sorum
burada bir zaman aşımı söz konusu olablirimi ve telsimborcumbitsin kampanyasından sorguladım faturam 1000 ytl yi geçmiş ne yapabilirim yardım lütfen
Bilal ÖZDEMİR
Yönetim tarafından silinmiştir.
Re: Zaman Aşımı? Telsime borç
Yapacağınız şey bu konu hakkında ilgilerden ( ulaşabilirmisiniz bilemiyorum ) tatminkar bir cevap almak ve gerekirse bu borcu taksidiyle ödemek..Para alacaklarından zamanaşımı 10 yıldır ve 2012 yılına kadar bu borcu sizden tahsil etmezse bir daha edemez :) Bu arada size fatura göndermemiş olsa bile bu parayı sizden talep edebilir diye düşünüyorum zira böyle birkaç vakaaya rastladım.. Hatta ve hatta fatura göndermediği halde fatura borcumu ödemedim diye hattımı kapatan bir operatörle bile karşılaştım :(
Re: Zaman Aşımı? Telsime borç
Sayın hanife Hanım cevap verdiğiniz için çok teşekürler bu arada olaya 1 yıl olmuş ( Yani cevap vermenize) ben ümidimi kesitiğim için birdaha siteye girmedim zamanım olmadı. Hala ses seda yok telsimden umarım olmazda 2012'ye kadar, peki haber vermemeleri ve ödeme emrinde bulunmamalarını koz olarak kullanabilirmiyim ve sadece ana parayı ödemekle mükellef olabilirmiyim?
Sonuçta hattıma girildiği için benimde itiraz ettğim için itirazımın kabul olduğunu düşündüm ve ödemeyi düşünmedim dediğimizde bu bizim için olumlu olabilirmi?