Eşim İlk Mahkemeye Gelmedi
Benim sorum,eşim ilk mahkemeye gelmedi.sahitlerin dinlenilmesi için mahkeme 1 ay sonraya gün attı.
Boşanma gerekcem eşimin bana bakmaması (maddi ve manevi yönden)
Bana hamileykende hic bir yönden yardım etmemesi
Eşim yurt dısında oldugu için saglık guvencemin olmaması ve bütün hastane masraflarımı ailemin karsılaması(kendi ailem)
Ben hesabım olan bankalardaki dökümanlarımı aldım ve bana bakmadıgını kanıtlıyor.bunu ilk durusmada vermedim.hastane senetleride var
fakat ben hamileyken eşime telefon actım babası eşimi telefon vermemesi sonucunda ben hakaret ettim ( nedeni 6 aylık bebegi kanunen aldırmamın yasak olmaması)
ben aldırmadım ve 15 gun sonra cok siddetli hastalık gecirerek gebeliğime son verildi.anne saglıgı için :'( bebek 3 gun yasadı.bulundugum ilin tıp fakültesinde gercekleşti.
eşimle o sürec içinde sadece telefonla görüştük.Hastaneden cıkana kadar.
Hastane masraflarını ödemedi
Bütün bunların ispati karsı tarafın suclu oldugunun delili olurmu
2.mahkemeye gelirse ben bunları ispat edersem ben bosanmak istemiyorum derse nasıl bir yol izlemeyeliyim.eşim yurt dısında calısmıyor beni oraya götürebilmesi için net maas tatil hariç 1500 euro civarında olması gerek.tatil hariç.
ve halada bosanmak istemiyor bu dava ne kadar daha sürer.bebegimi kaybettikten sonra eşime cektiğim bazı beddualar var ailesinide kapsıyor ama ben onu annelik psikojimden yaptım benimle görüştügü zamanlarda o bebegi ya sen aldır ya da ben senden alacam vs vs santajları var benim hakaret mesajlarımda basta onun sözleri sonra benim düşüncelerim var bu konuda suclu olurmuyum.hakaretlerim bebegimin ölümden sonra
bebegi kaybetmiş bir anne ve o dönemlerde tansiyonum 200/140 larda olan bir hasta ne derece suclu görülür?
şimdiden teşşekkür ederim
Re: Eşim İlk Mahkemeye Gelmedi
Elinizdeki bütün delilleri bir dilekçe ile mahkemenize sunun. Eşiniz gelmemesi halinde gıyabından karar verilecektir.
Acaba eşinizin gelmemesi kendisine tebligat yapılamamış olması olabilir mi?
Tebligat eline ulasmıs fakat mahkemeye gelmedi ve sebepte bildirmedi avukatta tutmadı.gıyabında bosanmak kaç mahkemede oluyor.sanırım önceden 3 mahkemedeydi.yeni yasaları bilmediğim için :(
Deliller toplandıktansonra hakim karar verecektir. O nedenle elinizdeki tum belgeleri delilleri ve tanıklarınızı bir dilekçe ile sunun.