Re: Boşanmak istiyorum !!!
1- Konutunuza aile konutu şerhini mutlaka koyun. Bulunduğunzu yer tapu müdürlüğüne yapacaksınız.
2-Sakın feragat etmeyin.
3-yaşadığınzı mutsuzlukları ve haksızlıklara ilişkin her tür belge ve tanıklar sizin için bir delildir
4-.bir avukat yardımı alarak boşanma davanızı açın.
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
1- Konutunuza aile konutu şerhini mutlaka koyun. Bulunduğunzu yer tapu müdürlüğüne yapacaksınız.
2-Sakın feragat etmeyin.
3-yaşadığınzı mutsuzlukları ve haksızlıklara ilişkin her tür belge ve tanıklar sizin için bir delildir
4-.bir avukat yardımı alarak boşanma davanızı açın.
Duygu hanım,
İlginize teşekkür ederek şunu da ifade etmek istiyorum,
son günlerde ki şiddetli tartışmalarımızda intihar etmem gerektiğini,bu evlilikten ancak intihar ederek kurtulabileceğimi söyleyerek psikolojik baskı uyguladığınıda ifade etmek istiyorum.O baskısı üzerine bunaldığımı ve evdeki mevcut tüm tansiyon ilaçlarını toparlayıp içmeye karar verdiğimi,ancak onunla evliliğimin film şeridi gibi gözümün önünden geçerek,bu tür bir yaşamı hak etmediğimi herşeye rağmen,ona rağmen yenilmemem gerektiğini düşünerek vazgeçtim.
Alıntı:
Nehir-sen rumuzlu üyeden alıntı
Duygu hanım,
İlginize teşekkür ederek şunu da ifade etmek istiyorum,
son günlerde ki şiddetli tartışmalarımızda intihar etmem gerektiğini,bu evlilikten ancak intihar ederek kurtulabileceğimi söyleyerek psikolojik baskı uyguladığınıda ifade etmek istiyorum.O baskısı üzerine bunaldığımı ve evdeki mevcut tüm tansiyon ilaçlarını toparlayıp içmeye karar verdiğimi,ancak onunla evliliğimin film şeridi gibi gözümün önünden geçerek,bu tür bir yaşamı hak etmediğimi herşeye rağmen,ona rağmen yenilmemem gerektiğini düşünerek vazgeçtim.
Bu son bahsettiğiniz bizim değil modern tıp uzmanlarını ilgilendiriyor.
Boşanma oldukça zor ve çetin bir süreçtir.Sinirlerinizin çelik kadar sağlam olması gerekiyor. Bu tür yıldırma aşağılamalara sakın ola prim vermeyin. Daha cok ayakta ve dik durarak siz bu psikoljık savaştan galip çıkacaksınız. Hele ki eşiniz bu kadar kusurlu iken.
Hemen bir avukat bulun kendinize. Gelişmelerden bizi de haberdar edin.
İntihar mı aa duymamış olallım bunu...:) Düşünsenize içtiniz ama zehirlendiniz daha ölmediniz. Ne o öyle hortumlar pradan buradan girecek mide yıkanacak vs. Ayy çok kötüüü...Sonra siz akıl sağlığınzı yerınde olmadığından ksurulu olacaksınız.. Bunlara sakın prim vermeyin sakınn..
Alıntı:
Bu son bahsettiğiniz bizim değil modern tıp uzmanlarını ilgilendiriyor.
Boşanma oldukça zor ve çetin bir süreçtir.Sinirlerinizin çelik kadar sağlam olması gerekiyor. Bu tür yıldırma aşağılamalara sakın ola prim vermeyin. Daha cok ayakta ve dik durarak siz bu psikoljık savaştan galip çıkacaksınız. Hele ki eşiniz bu kadar kusurlu iken.
Hemen bir avukat bulun kendinize. Gelişmelerden bizi de haberdar edin.
İntihar mı aa duymamış olallım bunu...:) Düşünsenize içtiniz ama zehirlendiniz daha ölmediniz. Ne o öyle hortumlar pradan buradan girecek mide yıkanacak vs. Ayy çok kötüüü...Sonra siz akıl sağlığınzı yerınde olmadığından ksurulu olacaksınız.. Bunlara sakın prim vermeyin sakınn..
Duygu hanım avukat arkadaşım var,bana bazı yolları da gösterdi örneğin edinilmişlerin tapu ve belgesini istedi.Bunların hepsini kendisine verdim sadece benden boşanma dilekçesi için talimat bekliyor,ancak eşim çok dengesiz ve fevri bir kişilik olduğundan nasıl tepki vereceğini,nasıl hareket edeceğini tahmin edip kestiremediğimden öylece askıya almış bekliyorum.Kızım yetişkin ve bu evliliği bitirmemi,oğlum ise yeniden evlenmiyeceksem :) hemen boşanmamdan yana...Ancak ev,iş yerime çok yakın ve evimi terk etmek istemiyorum.Onun işi de eve 30 km uzak ve işine yakın bir ev tutup,istediği eşyaları da alabileceğini,kirasına da yardım edeceğimi ifade etmeme rağmen evi terk etmiyeceğini,bana rahat ve huzur vermiyeceğini ifade ediyor...
Bide bu şerh koydurma işini boşanma davasından önce mi,yoksa sonra mı koydurmam gerekiyor?
Saygılarımla....
Şerhi hemen bugün koyun dava açılmasını beklemeniz gerekmez cunku davanızda bu evın durumunu belirteceksınız muhtemelen.
Ve bir avukatınız olması ve mevcut duruma hakim olması nedenıyle sorularınız su andan itibaren cevaplayamayacagımızı bilmenizi isterim.
Alıntı:
Şerhi hemen bugün koyun dava açılmasını beklemeniz gerekmez cunku davanızda bu evın durumunu belirteceksınız muhtemelen.
Ve bir avukatınız olması ve mevcut duruma hakim olması nedenıyle sorularınız su andan itibaren cevaplayamayacagımızı bilmenizi isterim.
Şerh nasıl konulur,prosedurü nedir ? Nerelere başvurmam gerekiyor?
Evin yanı sıra 2 araba ve bir devre mülkümüz de var,bunlara da şerh koydurabilirmiyim?
Avukatım kısa bir süre için yurtdışına çıktı ve ona ulaşamıyorum !
Bilgi verdiğiniz ve ilgilendiğiniz için size çok teşekkür ederim,ancak mevcut sorularıma bir cevap veren olursa sevinirim.:mahcup:
Saygılarımla...
Bulunduğunzu yer tapu sicil müdürlüğü ile görüşün size yardımcı olacaklardır.
Açaçacagınzı davada diğer taşınmazlar araçlar ve banka hesaplarına tedbir koydurabilirsiniz.