Kamu davasi yüzünden Türkiyeye giris yaparken sorun yasarmiyim
Sayin Hukuki.net yazarlari,
bu konuyu daha evel "Diger Hukuki sorular" altinda yazmisdim. Ama yanlis secdigimi düsünerek ve hic cevap alamadigim icin buraya tekrar yaziyorum.
Benim ve abim hakkinda Türkiyede kamu davasi acildi. Biz ikimizde Almanyada yasiyoruz ve ben alman vatandasiyim. Suclama ise: biz Türkiye ziyaretinde kizkardesimize dayak atmisiz. Doktor raporu var ama agir darp söz konusu degil. Ickili olan kiz kardesimizi bunalim halindeyken sakinlestirmek istedigimizdeki an olan itisme ve kakismadan ileri gelen kolunda morarmalar var idi, yani dövme söz konusu degil ve olamazda. Kizkardesimizde Almanyada yasamakda. Bu davadan ne cika bilir, ve durusmaya gidemesek ne önerirsiniz ? Türkiyeden bir Avukatmi görevlendirmemiz gerekir. Eger suclu durumda kalirsak nasil bir ceza alabiliriz simdiden tesekkürler ve iyi calimalar dilerim. Ahmet
Re: Kamu davasi yüzünden Türkiyeye giris yaparken sorun yasarmiyim
Davanın sonucu hakkında bilgi vermemiz mümkün değil. Zira doyadaki kanıtlara göre, hakim takdir edecek. Ancak, kamu davası açılmı ise, siz ifade vermediğiniz için, yakalama kararı çıkmıştır. Bu nedenle sorun yaşarsınız. Dosya numarasını biliyorsanız, bir avukata vkalet verin. Dosyaya bakıp size bilgi verir.
Re: Kamu davasi yüzünden Türkiyeye giris yaparken sorun yasarmiyim
Sayin Ragip bey,
öncelikle cevabiniz icin tesekkür ederim. Biz ama ifademizi olaydan bir saat sonra karakolda vermisdik. Simdi tekrarmi vermek gerekiyor ? Tesekkürler Ahmet