Re: Aylik kesimi zamanasimi
1-ceza size tebliği edildiği gün süre başlar..yani üst disiplin amirine ve idari yargıya başvurma süresinin başladığı tarih
2-4 er ay arayla neden iki savunma verdiniz bunu anlamadım..savunma veridlikten 15 gün sonra karar verilmek zorundadır.
aldığınız cezada içerik olmasada şekil yanlışlığı vardır. tebliğ tarihinden itibaren 60 gün içinde idari yargıya başvurun
saygılarımla
oncelikle cvp verdiginiz icin tsk. ederim.
benden olayla
18,01,2007 tarihindeilgili bir savunma aldilar daha sonra 4 ay sonra son savunma adı altında04,05,2007 tarihinde dmk md.130geregince denilmektedir. yani bu sure zarfinda benim soruturmam mi devam ediyor bilmiyorum
suc tarihi :13,12,2006
ilk savunma :18,01,2007
son savunma :04,05,2007
karar tarihi :09,05,2007
valinin olur tarihi :28,05,2007
cezanin bana teblig tarihi:05,06,2007
konuyla ilgili zaman asimi varmi dir? soruşturmanin bitis tarihi nasildir?
dmk md. 128 ve 127yi yorumlarsaniz sevinirim
cok tesekkur ederim.
Alıntı:
metanoya rumuzlu üyeden alıntı
vedat abi bende senin mezun oldugun okuldan mezun oldum senin bir alt devrenim senle birlikjte turku soylemişligimizde vardir bilmem hatırliyormusun sana zaten buyuk haksızlık yapıldı devrece biz o zaman cok uzulmustuk suanda banimde bir sorunum var bir konu actım ilgilenirsen sevinirim sana hayatta basarılar diliyorum allah yardimcin olsun
Ben seni hatırlayamadım.www.polis.web.tr/forum adresine gel. orda onlıne destek ve başvuru bölümünün yöneticiligini yapıyorum sürekli ordayım.Gelirsen daha ayrıntılı görüşebiliriz...Forum ismim POYRAZ7171...
Sn,Metanoya,"kınama Uyarma,maaş kesimi cezaları (1)ay içerisinde Kıdeme müessir cezalar ise(6) ay içerisinde tahkikat'a başlanır ve sonuçlandırılır diye bir ibare hatırlıyorum acaba yanlışmı?