Telekom Borcum Sehven Ödenmiş Geri talep edilebilirmi?
Telekoma olan telefon borcum birbaşkası tarafından ödenmiş.benim bildiğim kadarıyla 3.kişinin ifası borcu sona erdirir.Ama şimdi telekom benden bu dönemlere ait faturaların bedelini talep ediyor. Bu benim 3. kişiyle aramda olan bir konu değilmi? telekomun benden talebi haklı mı? ödemenin sehven olduğu konusunda nasıl emin olabiliyorlar belki bir tanidığım ödedi. ne dersiniz?
Re: Telekom Borcum Sehven Ödenmiş Geri talep edilebilirmi?
Üçüncü kişinin sizin tanıdığınız olma olasıkığı kadar kredi kartı gibi bir ödeme aracı ile ödeyip yanlışlığı anlayıp düzeltilmesi olasılığıda var. Siz bu üçüncü kişiyi tanıyor musunuz ? yoksa birisinin hata ile yaptığı işlemi lehinize kullanmaya mı çalışıyorsunuz burada sorun öncelikle budur . İfadelerinizden besbelliki 3. kişi dediğiniz kişi yanlışlığın farkına vardı ve düzeltilmesini talep etti. Zaten sizin arkadaşınız olsa sizin adınıza ödese neden müracaat etsin ?
ailevi konulara girmek istemediğimden yazmayı tercih etmemiştim fakat yanlış anlaşıldım ödemeyi yapan babamın ortağı olan eniştemdir.daha doğrusu tüm şirket borçları ödenirken otomatik talimatla ev telefonumuzda ödeniyordu. fakat bir takim büyük olaylar sonucunda ortaklık bozuldu şu an iflas etme durumundayız birde bu çıktı. Telekom nasıl böyle bir talepte bulunuyor anlamıyorum. Bence haksız olmalı ve bizden telep edememeli.
ödemeyi yapan telekomdan ödemesini geri almadı ise borcunuz yoktur...
şehven ödedim diye ödediğini geri alabildi ise elbet borcunuz vardır ve sizden yasal yolla alacaklardır..