-
İcra hakkında
daha önceden benim nafaka için olan icra mahkamemde avukat eşimden benim
borcuma karşılık senet alıyor. senete de babamda yanında olduğu için ismi
yazılıyor. daha sonra bu seneti icra işlemine koymuş. babamın senette imzası
olmadığı halde icra işlemi başlatılıyor. buna nasıl itiraz edebilirm.yalnız kesinlikle
babamın senette imzası yoktur. hareket tarzım ne olabilir.saygılarımla
-
Re: İcra hakkında
bir avukatla görüşün, kendi başınıza bu sürecin içinden çıkamazsınız, öncelikle icra tetkik mercii hakimliğine itirazın geçci olarak kaldırılması yönünde dava açılması gerekecek ardından, bilirkişi incelemesi yapılacak bu inceleme de imzanın kime ait olduğu ortaya çıkar, ama dediğim gibi icra işlemleri hukuki destek almadan yürütülebilecek işlemler değildir. saygılar......
-
SAYIN AVUKATIM
senette kesinlikle babamın imzası yok.borçlu olarak eşim görünüyor. kefil olarak babam yazılmış fakat imza atmamış. bunun için ne yapabilriz.SAYGILARIMLA
-
AYRICA avukatla görüştüğümde babamın emekli maaşına icra koyacağını söylemiş.saygılarımla
-
ben size size karşı icra takibi yapan avukatla görrüşün demedim, başka bir avukatla görüşün imzanın babanıza ait olmadığını yada babanızın böyle bir imza atmadığı yönünde dava açın muhtemelen karşı taraf itirazın gecici olarak kaldırılması talebiyle lkarşı dava açacaktır, bunun sonucu yapılan yargılamada imzanın kime ait olduğuortaYA ÇIKAR.
-
teşekkürler. anladım ben orada olmadığım için babamda eşimde imza atmadığını söylüyorlar. eğer imza yoksa yasal işlem başlatabilirmi en kısa zamanda gerekli yerlere başvuracağım.SAYGILARIMLA
-
senet üzerinde imza yoksa kambiyo senetlerine mahsus haciz yoluna gidilemez, yada biri sizin yerinize imza atmış olabilir.
-
Senet işlemleri
bir alacak yüzünden şahısdan boş senet aldım. borçlu şahıs senet tarihinde borcunu ödememiştir. şahıs devamlı olarak ödemelerden kaçmaktadır. telefonlara dahi çıkmıyor. kendisi emekli olup üzerine başka birşey yoktur.
bu seneti nasıl işleme koyabiliriz.ne yapmamız gerekiyor.saygılarımla
-
Re: senet işlemleri
-
Re: senet işlemleri
senetalacak kısmı boş tarihi 25.04.2007