-
Telsim Borcu
Geçen yıl Telsim'e olan hayli eski bir borcum hakkında bir avukattan yazı geldi.Telsim'in borçlar için kampanya yaptığını,borcumu indirimli olarak 6 taksitte ödeyebileceğimi bildiren bu yazıyı alınca hemen avukatla irtibata geçtim borcumu 6 taksitte ödedim.Bana verilen taksit tarihlerinden itibaren 7 gün içerisinde o taksiti yatırmam gerekiyordu ve aynen öyle yaptım.Ama geçenlerde Telsim'in borçlular için yaptığı siteye girince ve adımı ve borcumun ödenmemiş olduğunu görünce şok oldum.Hemen aynı avukatı aradım.Bana borcumun gününde ödenmemiş olduğunu taksitlerin geciktirildiğini söyledi.Ama elimde taksitleri gününde ödediğime dair dekontlar var.Ödemeleriminde faize gitmiş olabileceğini söyledi ki bu çok komik geldi bana.Ödemeler faize gittiyse aynı borç nasıl duruyor?Ne yapabilirim ben şimdi?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılar.
-
Re: Telsim Borcu
Avukatı tekrar arayarak dekontların ve taksit anlaşmasının elinizde olduğunu hatanın düzeltilmemesi ve listeden adınızın çıkarılmaması halinde kendisini ilgili baroya kötüniyetinden dolayı şikayet edeceğinizi belirtin..
-
-
Evet aynen öyle yapın . ( Bende onu yazıyordum ama değerli avukat üyemiz hızlı davranınca o kadarda baktım boşa gitmesin diye tam destek vereyim dedim.)
-
merhabalar ben de telsim borcuyla ilgili birşey sormak istiyorum. bu dönem düzenledikleri yeni kampanyada telsimborcun bitsin denen siteden kredi kartı numaramı girererek tüm borcun ödenmesi için gerekli işlemleri yaptım.ve çıkan sayfada şu referans numarasıyla borcunuz ödenmiştir lütfen ilgili kredi kartı dekontunuzu atmayın diye bir yazı çıktı. sonraki gün baktım ki kredi kartımdan böyle bir tutar çekilmemiş ben de verdikleri telefon numarasını aradım.çıkan yetkili ilgili borcun tahsil edildiğini söyledi.ben de kendisine kredi kartımdan böyle bir tutarın çekilmediğini söyledim.beyfendi borcunuz ödenmiş gözüküyor ama isterseniz bankanızı da arayıp öğrenebilirsiniz dedi.bankamı aradım böyle bir çekim olmadığını söylüyor. rumeli holdingi tekrar arıyorum beyfendi ödenmiş diyor.bu kısır döngü içinde kaldım.görüşmemi kayıt altına aldım. eğer bir art niyet sözkonusu ise ilerde bu kayıtlı telefon görüşmem bir delil sayılır mı.ya da izlemem gereken bir prosedur varsa lütfen yardım.