yyln rumuzlu üyeden alıntı
Sn, ekircali,
Önerinizi çoğu zaman uyguluyorum. Öte yandan, ie yerine fire fox kullandığımda, uçup giden yazılarıma tekrar ulaşabiliyoru. Ama bazen bunu unuttuğumda, ie de kullanıyorsam, böyle tatsız durumla karşılaşıyorum.
Aslında tatsız ve can sıkıcı bu durum, sitenin eski halinde bu kadar çok sık olmuyordu. Sitenin yeni halinde, kullanıcı koduyla giriş yapılan yerde hatırla gibi bir kutucuğun işaretli olması gerekiyormuş. Sn: admin bu konuda bilgi vermişti. Ancak, ben bu kutunun devamlı işaretli olmasını istemiyorum. Bu işareti koymadığım zaman bu sorunlar çıkıyor. Bazen de, işarete rağmen bir türlü kendi kullanıcı kodumla, yanıt verme sayfasını açamıyorum. Umarım site yöneticileri bu soruna bir çözüm getirirler. Bu açıklama fırsatın veren nacizene öncerinize teşekür ederim.
Sn: alonewolf,
İstirahatli günleriniz için işveren size ücret ödemek zorunda değildir.
Ancak, SSK'ya bildirim yapıldığına göre, eğer istirahat raporunuz da varsa, bağlı olduğunuz SSK Müdürlüğüne başvurduğunuzda, size geçmiş istirahatli günleriniz için geçici iş göremezlik ödeneği ödenir.İstirahat raporunuz yoksa bir sağlık kurumuna sevk edilirsiniz.
Öte yandan, kazanın oluş şekli ve tarihinin doğrusu neyse onu yazacağınız bir dilekçe ile SSK'ya bildirirseniz, yapılacak araştırmada dikkate alınır.
Bu neenle işten çıkarılacak olursanız, işverenden alamadağınız haklarınızı da belirterek, Bölge çalışma Müdürlüğüne şikayette bulunabilirsiniz.
Selamlar...