Kamu lojmanlarında komşu kavgası
Merhaba
Ben forumu uzun süredir bilgi edinmek için takip ediyorum, şimdi ise yalan rüzgarı gibi bir problemler zinciri var, bu nedenle yardım ve yönlendirme rica ediyorum.
Kamu lojmanların da bayanlar kamelyada otururlarken bay bir komşu gelip bayanlara olmadık hakaretler, küfürler etmiş. Bunun üzerine bayanlar toplu dilekçe yazarak fabrika müdürüne vermişler, ancak genel müdürlüğe iletilmek üzere diye dilekçelerinde de yazılı, fabrika müdürü de yırtmış bu dilekçeyi ve tek tek yazsınlar demiş.
Bunun üzerine dilekçeler tek tek yazılmış PTT yoluyla gönderilmiş. ( genel müdürlüğe dilekçe iletilmiyor, 30 gün sonra cevap yazılıyor ve mağdur olandan savunma isteniyor aşağıdaki yazı)
Bu bayanlar arasında 1 kişi personel diğerleri personel hanımları, şimdi çalışan bayana şöyle bir yazı gelmiş.
" 1.5.2007 de meydana gelen olayın vukuu bulduğu yer ve oluş şekli itibari ile olayın adi suç niteliğinde olduğu nereye müracaat edilceğinin belli olduğu
Diğer yönden aynı dilekçenin toplu imzalı olarak daha sonra da kişisel olarak ptt kanalıyla yeniden müdürlüğümüze ilettiğiniz görülmüştür gereksiz yazışmalarla müdürlüğümüzü luzümsüz yere meşgul ettiğiniz anlaşılmaktadır
Geçmiştede bu tür fiiliniz olmuştur
Anılan hususla ilgili savunmanızı yazmanız"
şeklinde bir tuhaf yazı gelmiş.
Devlet lojmanların da böyle bir olay gerçekleştiği zaman kime başvurulur, yapılan yanlış mıdır, yoksa doğru mu yapılmıştır?
Geçmişte de gereksiz dilekçeler cümleleri daha önce ki hangi dilekçeler olduğu belli olmayan, hangi madde, yönetmelikle ters düştüğüne dair bir bilgi de içermiyor.
Bu durumda ne yapılabilir? Savunma yazılmalı mıdır? Yoksa geçmiş olayların ne olduğu, hangi maddelere göre böyle olduğu sorulmalı mıdır?
Şimdiden herkese teşekkürler eder sevgi ve saygılarımı sunarım