-
Okul..
Merhaba,
Ben lise 2 öğrencisiyim.Hemen konuya girmek istiyorum. Edebiyat dersinden yazılı oluyoruz. Öğretmenimizin sınava başlamadan önce açıklama yaptığını duymadım ama yaptığını söylüyor,sınav kağıdımla ilgileniyordum. Silgi istemenin yasak olduğunu söylemiş. Her öğrenci gibi yanlış yazdığım bir cümle oldu ve bunu düzeltmek üzere arkadaşımdan silgi istedim. Hoca bana 'Kağıdını getir.' dedi. Neden diye sorduğumda 'Silgi istemenin yasak olduğunu söyledim,kağıdını getir.' dedi. Bende 'Kopya çekmiyordum sadece silgi istedim hocam.' dedim. Bana tekrar 'Kağıdını getir.' dedi, mecburen kağıdımı vermek zorunda kaldım. Notlarım öğretmenin dersinden kötü olduğu ve son yazılımda kötü geçerse dersten kalacağımı biliyordum. Sinirlenmiştim,kağıdımı öğretmenin eline verirken kağıdımı buruşturmaya yeltendim,hoca kağıdı eline bile almadan suratıma bir tokat attı ve arkadaşımın sırasının üstüne düştüm,sıranın üzerinde toparlanmaya çalışırken bir tokat daha attı bana. Bende sınıftan çıktım. Bir arkadaşımız bu olay üzerine ağlamaya başladı ve hoca diğer arkadaşlarımında kağıdını toplamış. Sınav o gün için iptal oldu. Velilerim okula geldi,müdürle konuşuldu ama bir sonuç elde edilemedi. Öğretmenin öncedende bana şiddet içeren haraketleri olmuştu. Küfür etmişti,ama sınıfta o sırada kimse olmadığı için bunu kanıtlayamıyorum. Konuyu açmadan önce okudum,cevap alamayabilirim ama yardım ederseniz, yapabilceğim herhangi birşeylerin olduğunu bana söylerseniz gerçekten çok iyi olur.Yardımlarınız bekliyorum.
dip not: arkadaşlarım bu olaya şahit,ve bu öğretmen müdür yardımcımız.