Re: işe dönüş davası sonrası
sorunuzun cevabı 4857 sayılı iş yasasının 21/5. maddesinde belirtilmiştir. buna göre
İşçi kesinleşen mahkeme veya özel hakem kararının tebliğinden itibaren on işgünü içinde işe başlamak için işverene başvuruda bulunmak zorundadır. İşçi bu süre içinde başvuruda bulunmaz ise, işverence yapılmış olan fesih geçerli bir fesih sayılır ve işveren sadece bunun hukuki sonuçları ile sorumlu olur.
madde metninden de anlaşılacağı üzere kesinleşen mahkeme kararının tebliğinden itibaren denildiğine göre süreniz tebliğden itibaren işlemeye başlar.
iş mahkemelerinde temyiz için tebliğe gerek yoktur. temyiz için tefhimden sonra 8 günlük süre işlemeye başlar. durumunuzu bu konu ile karıştırmayın. iş yasasına göre işyerine müracaat süreniz kesinleşme kararının tebliğinden itibaren başlar. SAYGILAR .....
Re: işe dönüş davası sonrası
Sayın Optimal,
Öncelikle teşekkür ederim. Fakat yanlış anladığınız bir konu var. Ben temyiz için tebliğ edilmesi gerekmediğini zaten biliyorum. Benim konum; işyerim, on iş günü olan başvuru sürem mahkeme kararı kesinleştiği tarihten itibaren geçerlidir diyor. Fakat avukatıma göre süre sizinde izah ettiğiniz gibi kararın kendisine tebliğ edildiği tarihte başlıyor. Kesinleşen karar ile, tebliğ tarihi farklı. Bu yüzden işyerim ne işe döndürüyor ne de ödeme yapıyor. Ben hangimiz yanılıyoruz onu anlamaya çalışıyorum.Teşekkürler