Kablolu TV - 2005'ten Gelen Fatura
Geçen gün Türksat Kablolu TV den bir mektup aldım. Bu mektupta ödenmemiş faturamın olduğu (14YTL) ödeme için 30 günümün olduğu yazılıyor. Telefonla ulaştığım ilgili kişilerden bu faturaların aboneliğimin ilk faturaları olduğunu öğrendim, bu faturalar elime ulaşmadı. Daha sonrasında otomatik ödeme talimatı (abonelikten birkaç ay sonra) ile düzenli ödemelerini yaptığım kablolu tv faturalarını incelediğimde eski döneme ait borç bilgisinde ödenmemis borcumun 14 ytl oldugu, ( ki bu her ay gelen standart rakamdır ) ödeme yaptıysam bu uyarıyı dikkate almamam gerektigi belirtilmis. fakat hangi döneme ait oldugu belirtilmedigi icin 2005 yılından kalan bir fatura oldugunu fark edememişim.
Kısacası ilgili kişilere borcumu ödeyeceğimi ama faizi ödemek istemediğimi, faturanın adresime ulaşmamasında ve sonraki faturalarla yapılan uyarıların yetersiz olmasından dolayı onların da hatalı olduğunu belirttim. Ama bu konuda yapacak birşey olmadığı söylendi. Bu konuda yapılabilecek birşey var mıdır
Re: Kablolu Tv-2005'ten Gelen Fatura
Sayın laterna,
Eşim Türksatta çalıştığı için sorununuzu bizzat telefon açarak ona sordum.. :)
Eğer Türksat müşteri hizmetlerini ararsanız bu konuda size yardımcı olabilirlermiş ..
Sevgiyle kalın :)