Re: Karakoldan Gelen Telefon :(
1-polis gelip evden hapis cezası için savcılık emri varsa alır sizi
2-mahkeme çıkışı hadi hapishaneye disiplin cezalarında olmaz....ilk 6 ay erteletebilrisinizde.
3-mal beyanı nedeni ile disiplin hapsi aldı iseniz ve ev adresinizde açıksa 18 ay içinde o 10 günü yatarsınız veya borcu kapatarak kurtulabilirsiniz..
4-savcılığa gelince...neden ilgili savcılığa gidip ne olduğunu bizzat sormuyorsunuz...
buyazılanlar çetrefil geldi ise size lütfen profosyenel danışma veya yardım alınız..
saygılarımla
Alıntı:
klmakn rumuzlu üyeden alıntı
3-mal beyanı nedeni ile disiplin hapsi aldı iseniz ve ev adresinizde açıksa 18 ay içinde o 10 günü yatarsınız veya borcu kapatarak kurtulabilirsiniz..
İlk önce verdiğiniz açıklayıcı bilgiler için gerçektenm size çok teşekkür ederim.Çok sağolun
Ev adresim değişti yeni adreside bildirmedim ancak banka avukatından ödeme için 1 aylık süre istedim borcu kapatmak için.Bu 1 aylık süre içerisinde yani borcumu ödeyene kadar olası kimlik kontrollerinde yakalanırsam o 10 günlük hapis cezasını hemen yatmamak için ne yapmam gerekir ? Erteleyebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler
disiplin hapsine çarptırılanlar terorist arar gibi aranmamaktadır.....siz en kısa zamanda borcunuzu ödeyin...
saygılarımla
Re: Karakoldan Gelen Telefon
Yada bundan sonra telefondan kimseye bilgi vermeyin.Telefon numaranızı bilebilen bir kamu görevlisi adresinizide pek tabi bulabilir.
Re: Karakoldan Gelen Telefon
bildirmeyi unuttum pardon karakoldan aranmam bi akrabam tarafından oldu karakol komutanı arkadası olduğu için onunla irtibata geçilmiş