Hakkımda verilen bir takipsizlik kararlı olay hakkında hazırlanan bir iddianame var. Esas sayısını biliyorum ama nasıl temin edebilirim bilgim yok nasıl bir dilekçe hazırlamam gerek ve dilekçeyi nereye verecem teşekkürler
Printable View
Hakkımda verilen bir takipsizlik kararlı olay hakkında hazırlanan bir iddianame var. Esas sayısını biliyorum ama nasıl temin edebilirim bilgim yok nasıl bir dilekçe hazırlamam gerek ve dilekçeyi nereye verecem teşekkürler
takipsizlik kararlı iddianame olmaz. Ya takipsizlik kararı verilmiştir, ya da iddaname düzenlenerek dava açılmıştır
Hakkımda takipsizlik kararı verilmesi olayıyla ilgili başka kişiler de var bu iddianame onlar hakkında mı düzenlenmiş? Benim hakkımda iddianame yok o zaman değilmi? Onlar hakkında düzenlenen iddianameyi nasıl temin edebilirim içinde adım geçmiş mi acaba, geçmişse nasıl bahsedilmiş benden çok merak ediyorum. Teşekkürler
Sn.Aleyna,Sayın Avukat bey'in belirttigi dogrudur.Verilen "takipsizlik" kararından
bir suret almak istiyorsanız ilgili C.Savcılıgı kalemine giderek bilgi alabilrsiniz şayet bilgi alamazsanız(Bireyin bilgi edinme 24.Nisan2004 tarih ve 4982)sayılı yasa geregi bir dilekçe ile karar'dan 1 suret istiyebilirsiniz.